FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Egyes NEA pályázatok elszámolási határidejét meghosszabbították

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Tisztelt Pályázók!

 Tájékoztatjuk Önöket, hogy a NEA 2015. évi szakmai célú pályázati kiírásaihoz kapcsolódó elszámolási határidő 2016.05.07-ig meghosszabbításra kerül. Érintett pályázati kategóriák: NEA-KK-15-SZ, NEA-UN-15-SZ, NEA-NO-15-SZ, NEA-MA-15-SZ, NEA-TF-15-SZ

 Üdvözlettel,

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Módosítás dátuma: 2016. május 03. kedd, 11:41  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Szólj Bele! Ifjúsági Konferencia
Szeretettel várunk minden 15 és 29 év közötti tagszervezeti delegáltat, önkéntest, ifjúságügyi szakembert és fiatalt a Szólj Bele! Ifjúsági Konferenciára!

Konferencia időpontja: 2016. november 12-13. 
Konferencia helyszíne: Kecskemét

A Szólj Bele! Ifjúsági Konferencia célja, hogy az EU Ifjúsági Konferencia mintájára országos szintű platformot biztosítson a fiatalok és a döntéshozók számára a párbeszéd kialakítására. A két napos rendezvény alatt a résztvevők a Strukturált Párbeszéd jelenlegi ciklusának témáját (Fiatalok az inkluzív, sokszínű és összetartó Európáért) járják majd körbe. A konferencia célja, hogy az EU Ifjúsági Konferencián elkészült ajánlásokat országos viszonylatban is megvizsgálja, ellenőrizze relevanciáját és értékelje azokat. Ezenkívül remek lehetőséget ad arra is, hogy további együttműködések alakuljanak ki a fiatalok, a döntéshozók és az ifjúsági szektor között.
Bővebben...