FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Pályázzon egyszerűen! - Bemutatkozik az Európa a polgárokért és a Kreatív Európa program

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Pályázzon egyszerűen! - Bemutatkozik az Európa a polgárokért és a Kreatív Európa program

Az Európa Pont Tájékoztató Szolgálata információs napot szervez a Kreatív Európa – Kultúra alprogram és az Európa a polgárokért programokról.

A rendezvényre civil szervezetek képviselőit, önkormányzatok munkatársait, önkormányzatokat képviselő non-profit szervezetek munkatársait, oktatási, kulturális, kutatási (non-profit) szervezetek képviselőit, és ifjúsági szervezetek képviselőit várnak. A tájékoztató napon részt vesznek a két pályázat magyarországi programkoordinátorai.

Időpont: 2017. november 7. (kedd)
Helyszín: Európa Pont (1024 Budapest, Lövőház u. 35.)


Az információs napon szó lesz az Európa a polgárokért és a Kreatív Európa programokról, azok felépítéséről, prioritásairól, valamint a legfontosabb változásokról, továbbá bemutatjuk a két program közös pályázati felületét is. A résztvevők megismerhetik a pályázáshoz szükséges regisztráció menetét, valamint a pályázatbeadás folyamatát és pénzügyi hátterét. Az esemény során bemutatunk nyertes projekteket is.

Program:

9:30 – 10:00 Regisztráció
10:00 – 10:20 Megnyitó
10:20 – 11:00 Az Európa a polgárokért program
11:00 – 11:30 A Kreatív Európa program
11:30 – 12:00 Projektpéldák – meghívott projektkoordinátorokkal
12:00 – 12:15 Kérdések, válaszok
12:15 – 12:45 Ebédszünet (szendvicsebéd)
12:45 – 13:00 Pénzügyek – Európa a polgárokért program
13:00 – 13:15 Pénzügyek – Kreatív Európa
13:15 – 14:00 A pályázás menete
14:00 – 14:30 Kérdések, válaszok
14:30 – 14:45 Zárás

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát kérjük, 2017. november 3-ig jelezze neve, szervezete és e-mail címe megadásával a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. A regisztrációról visszaigazolást küldünk.

Az Európa a polgárokért programjának célja, hogy segítse a polgárokat az Unió közös történelmének, sokszínűségének és működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket.

A Kreatív Európa az Európai Unió kulturális és kreatív ágazatok támogatására irányuló programja. A program átfogó célkitűzése az európai kulturális sokszínűség és örökség előmozdítása, illetve a kulturális és kreatív ágazatok versenyképességének növelése. A Kultúra alprogram támogatja a kulturális és kreatív szervezeteket nemzetközi együttműködések megvalósításában, a kulturális művek határokon átívelő áramlását és a kulturális szereplők mobilitását.

Ha további, részletes információkat szeretne hallani az Európa a polgárokért programról, vegyen részt a programról szóló információs napokon is:

Időpont Helyszín
2017. november 22. Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)
2017. december 5. Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

További részletek ezekről a rendezvényekről hamarosan az alábbi linken olvashatóak: www.tka.hu/rendezvenyek

Módosítás dátuma: 2017. október 30. hétfő, 22:53  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Újabb irodával bővül a megyei ifjúságsegítő hálózat

Az Új Nemzedék Plusz program intézményfejlesztésének eredményeként megnyílt az ifjúságsegítéssel foglalkozó Kontaktpont hálózat győri irodája. A Kontaktpont irodát ünnepélyes keretek között dr. Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos és Fekete Dávid, Győr alpolgármestere avatta fel. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szakmai felügyelete alatt álló Új Nemzedék Plusz projekt megvalósításához hárommilliárd forint Európai Uniós forrás áll rendelkezésre.

Bővebben...