FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

 • A betűméret növelése
 • Alapértelmezett betűméret
 • A betűméret csökkentése

Coach felhívás - Strategic Partnership on Inclusion

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja coach-ot keres a "Strategic Partnership on Inclusion" című nemzetközi projekt hazai tevékenységének támogatására, amely fogyatékossággal élő fiatalokkal foglalkozó szervezetekre fókuszálva valósul meg. A leendő coach támogatást nyújt az új szervezeteknek a projekttervezés és pályázatírás folyamatok során, bátorítja és képessé teszi őket arra, hogy projekteket valósítsanak meg az Erasmus+ ifjúsági fejezetében.

A projekt bemutatása

A projekt fő fókusza a hátrányos helyzetű fiatalok és a velük foglalkozó szervezetek bevonása az Erasmus+ programba. A nemzetközi projekt magyar vonatkozású része a fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal foglalkozó szervezetekre fókuszálva, egy coaching folyamat keretében valósul meg.

A coaching folyamat

Időpontja: 2017. második negyedéves kezdéssel
Időtartama: 25 kontaktóra/szervezet

A coach feladatai

A leendő coach támogatást nyújt az új szervezeteknek a projekttervezés és pályázatírás folyamatok során, bátorítja és képessé teszi őket arra, hogy projekteket valósítsanak meg az Erasmus+ ifjúsági fejezetében.

 • A coaching folyamat a résztvevő szervezet(ek) igényeire való igazítása és megvalósítása;
 • A projekthez tartozó dokumentáció elkészítése;
 • A Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoport által biztosított dokumentáció (jelenléti ívek, értékelő lapok, beszámoló űrlap) kitöltése, vezetése;
 • Együttműködés az Erasmus+ ifjúsági csoport munkatársaival, melynek része a kiválasztás után egy előkészítő, valamint a coaching folyamat végén egy értékelő találkozón/megbeszélésen való részvétel Budapesten.

Elvárások

A projektet támogató coach olyan szakember, aki

 • tapasztalattal rendelkezik az Erasmus+ ifjúsági területet érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában;
 • tapasztalt fogyatékkal és/vagy egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal való munkában;
 • jártas a nemformális oktatás és nevelés területén;
 • a projekt sikere iránt elkötelezett.

A kiválasztás során előnyt élvez, ha a coach számlaképes (egyéni vállalkozó, vagy céget képvisel).

Jelentkezés módja

Pályázni Europass formátumú, magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal (az elvárásokkal kapcsolatos releváns tapasztalatok részletezésével), és motivációs levéllel lehet, amely tartalmazza a folyamat megvalósítására vonatkozó elképzeléseket, és a folyamatban támogatni kívánt szervezetek számát. Europass önéletrajz a http://europass.hu/europass-oneletrajz oldalon készíthető. 

A pályázatok benyújtási határideje: 2017. február 1. 12:00

A pályázatokat elektronikusan kérjük benyújtani az alábbi e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Pályázati felhívás

Módosítás dátuma: 2017. január 20. péntek, 18:49  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés