FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért program civil társadalmi projektek pályázati kategóriájáról

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Esemény időpontja: 2017. január 25.
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

Azon projekteket támogatja a program, melyek során a polgárok olyan témákat dolgoznak fel, melyek közvetlen kapcsolódnak az európai uniós szakpolitikákhoz, lehetőséget teremtve ezáltal a közvetlen részvételre a döntéshozatali folyamatokban. A támogatott tevékenységek magukba foglalják a társadalmi szerepvállalás és szolidaritás előmozdítását, a vélemények összegyűjtését, és az önkéntességet.

Tehát elsősorban a nagy, átfogó, európai témájú, több európai partnert összefogó, európai hatást kiváltó projektek kapnak támogatást.

Kik pályázhatnak a civil társadalmi projektek pályázati kategóriában?
Nonprofit szervezetek, ideértve a civil társadalmi szervezeteket, az oktatási, kulturális és kutatóintézeteket.

Kik lehetnek partnerek?
Helyi / regionális állami hatóságok vagy nonprofit szervezetek, ideértve a civil társadalmi szervezeteket, az oktatási, kulturális vagy kutatóintézeteket, a testvérvárosi bizottságokat és hálózatokat.

A rendezvényre tehát szeretettel várjuk a nonprofit és civil társadalmi szervezetek, oktatási, kulturális és kutatóintézetek munkatársait, vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért program civil társadalmi projektek pályázati kategóriájában. Örömmel várjuk helyi / regionális állami hatóságok, valamint testvérvárosi bizottságok és hálózatok képviselőit is, akik partnerként vehetnek részt civil társadalmi projektekben.
Az információs napon szó lesz az Európa a polgárokért programról, annak felépítéséről, prioritásairól, valamint már korábban megvalósított jó példákról. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvényen áttekintjük a pénzügyi és a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat, a pályázati feltételeket, valamint a bírálati szempontokat, ezzel is segítve a sikeres felkészülést.

További információk, jelentkezés: http://tpf.hu/rendezveny/6893/europa-a-polgarokert-informacios-nap-a-civil-tarsadalmi-projektekrol

Módosítás dátuma: 2017. január 12. csütörtök, 18:56  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés