FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Felhívás - XVI. Cultura Nostra Kárpát-medencei Történelmi Vetélkedő

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
XVI. Cultura Nostra Kárpát-medencei Történelmi Vetélkedő Pannonhalmi Főapátság és a Rákóczi Szövetség közös szervezésében

A vetélkedő témája:

Reformáció Magyarországon

Támogatók: Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft.

A versenyen részt vehetnek magyarországi és határainkon túl élő magyar középiskolások (14-18 év között) 3 fős csapatokban képviselve iskolájukat.

A vetélkedő menete: Az első forduló feladatsorát a verseny honlapjáról tudják letölteni a csapatok 2016. december 8-án, csütörtökön 14 órakor, amelyet kitöltés után, legkésőbb aznap 16 óráig kell visszaküldeniük. A második, regionális forduló feladatlapját a Kárpát-medence különböző városaiban készítik el a résztvevők 2017. február 7-én. A szóbeli döntő a Pannonhalmi Főapátságban 2017. április 7- 9. között kerül megrendezésre, melyre a legjobb teljesítményt elért 10 csapatot hívjuk meg.

A döntőbe jutott csapatokat nyári jutalomutazáson is vendégül látjuk Herenden, Bábolnán és Pannonhalmán.

felkészüléshez ajánlott szakirodalom 2016. szeptember 20-tól tekinthető meg a vetélkedő honlapján!

Jelentkezni 2016. november 30-ig a culturanostra.bences.hu weblapunkon lehet a diákok nevének, iskolájának és felkészítő tanárának megjelölésével. A jelentkezéskor e-mail címet kérünk megadni, ahova a versennyel kapcsolatos információkat postázzuk. Minden jelentkezett csapat önálló e-mail címmel kell rendelkezzen, mely egyben bejelentkezési névként is működik honlapunkon. A Cultura Nostra Történelmi Vetélkedő honlapján további információ szerezhető a versenyről.

Cultura Nostra Kárpát-medencei Történelmi Vetélkedő

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Az origo cikke a Nemzeti Ifjúsági Tanácsról
Jövőképre, trendi vidéki életre, munkára és jó projektmenedzserekre van szükségük a magyar fiataloknak - mondják azok az ifjúsági szervezetek, amelyek a jövőben tanácsokkal segítik a kormányt, hogy jól döntsenek a fiatalokat érintő kérdésekben. A megkérdezett szervezeteknek nincs egyetlen konkrét ötletük sem, és többen is vannak, akik csak maguknak remélnek plusztámogatást az új együttműködéstől. Pedig lenne mit behozni, míg Európában mindenhol eurómilliókat költenek az ifjúságra, a magyar programokat nem is tartják számon.
Bővebben...