FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

„Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című felhívás

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Információs nap sorozat az EFOP-3.3.2-16 – Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért című felhívás kapcsán

Információs nap sorozat az EFOP-3.3.2-16 – Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért című felhívás kapcsán

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-3.3.2-16 – „Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című felhíváshoz kapcsolódóan.

A rendezvények célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-3.3.2-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek, az Általános Útmutató a Felhívásokhoz című dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatásra kerül a felhívás:

- célja, szakmai tartalma és elvárásai

- a pénzügyi feltételek és a költségvetés

- illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik a jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el:

Online jelentkezési lap

A rendezvénysorozat tervezett időpontjai és állomásai:

2016.  szeptember 27. Veszprém

2016.  szeptember 28. Budapest

2016.  szeptember 29. Debrecen

2016.  október 3. Miskolc

2016.  október 5. Szeged

2016.  október 6. Szekszárd

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt a veszprémi, budapesti és debreceni helyszínekre 2016. szeptember 22. (csütörtök) 14:00 óráig, a miskolci, szegedi, és szekszárdi helyszínekre 2016. szeptember 26. (hétfő) 14:00 óráig várják. Az információs nap helyszínének címét, illetve az előzetes részletes programtervet a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldik vissza, közvetlenül a jelentkezőknek.

A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudják fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseikkel az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni  a munkatársakkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudják fogadni! 

Forrás: Miniszterelnökség

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Strukturált párbeszéd az Európai Unióban

Mi is az a strukturált párbeszéd?

A strukturált párbeszéd egy konzultációs eszköz a fiatalok és az uniós döntéshozók között az ifjúságpolitika területén. Ezt az eszközt 2009-ben hozták létre annak érdekében, hogy a fiatal generáció, vagyis a 15-30 év közöttiek kinyilváníthassák a véleményüket az őket érintő kérdésekben és, hogy a válaszaik el is juthassanak az uniós döntéshozókhoz. A strukturált párbeszéd egy lehetőség, hogy a fiatalok és a döntéshozók megvitathassák az aktuális nemzeti és európai szintű ifjúságpolitikai kérdéseket, azonban egyben egy eszköz is arra, hogy az ifjúságpolitika megfeleljen az Európai Unió tagállamaiban élő fiatalok igényeinek és elvárásainak. Hangsúlyos még, hogy minél több fiatalhoz eljussanak az aktuális témák és kérdések és így az uniós döntéshozók minél több fiatal véleményét megismerhessék.
Az Európai Unió Tanácsa által elfogadott, 2010-2018 közötti uniós ifjúságpolitikáról szóló állásfoglalás szerint a strukturált párbeszéd egy olyan eszköz, amely biztosítja, hogy a fiatalok véleményét figyelembe vegyék az EU ifjúsággal kapcsolatos szakpolitikáinak meghatározása során.

Bővebben...