FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Közeleg a pályázati határidő az Európa a polgárokért programban!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Pályázat | Civil szervezet, Önkormányzatok

Szeptember 1-e a pályázatok beadásának határideje a testvérváros illetve városok hálózatai kategóriákban.

Azok számára, akik lemaradtak az információs napokról, de pályázat beadását tervezik az Európa a polgárokért programban a következő határidőre, hasznos áttekintés lehet az információs napok előadásának prezentációi.

A program áttekintése (kiemelt figyelmet fordítva a testvérváros programra és a városok hálózatai kategóriára), legfontosabb elvárások és prioritások, a pályázás feltételei

Pénzügyi tudnivalók: támogatott tételek, igényelhető támogatás, utalás módja

A pályázat benyújtásaaz elektronikus űrlap kitöltése

Testvérvárosi találkozók – testvértelepülések polgárainak találkozóját támogatja a program. A polgárok mozgósítása helyi és uniós szinteken az európai uniós politikai intézkedések megvitatására ad lehetőséget, ezzel is elősegítve a polgári részvételt az európai uniós döntéshozatali folyamatokban. Lehetőséget kínál a társadalmi szerepvállalás erősítésére és az önkéntesség népszerűsítésére európai uniós szinten.

Városok hálózatai – azon településeknek és szervezeteknek nyújt támogatást, melyek hosszú távú együttműködésben dolgoznak együtt egy közös témán, hálózatokat hozva létre, ezáltal is növelve az esélyét egy fenntartható együttműködésnek.

További információ:  http://www.tka.hu/palyazatok/126/europa-a-polgarokert

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 02. kedd, 20:52  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A Societas szerint a kormány ifjúságpolitikája a feudalizmust idézi

A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom gratulál az idén a felsőoktatásba felvett diákoknak, és kitartást kíván azoknak, akik most nem jártak sikerrel. Bízunk benne, hogy jövőre sikerülni fog nekik, egyúttal aggódunk értük és szolidaritást vállalunk velük. Félő, hogy jövőre már nem lesz hova jelentkezniük, ha Hoffmann Rózsa és a Fidesz-kormány felsőoktatást tudatosan romboló és leépítő, kártékony tevékenysége folytatódik.

Bővebben...