FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázatok az őszi félévben

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Pályázat | Felsőoktatás

Pályázható célországok: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Szlovákia, Szlovénia  


Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Szlovákia és Szlovénia* felsőoktatási intézményeiben töltött tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíj pályázható a 2016/2017-es tanév őszi félévére.

*Szlovénia kizárólag hallgatókat fogad a Freemover pályázattípusban.

A Freemover pályázatokat július 4-től kezdve lehet feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen. A jelentkezés kizárólag online zajlik. A pályázat beadása és a megpályázott időszak kezdete között legalább másfél hónapnak kell lennie.

Bővebb információ a pályázás menetéről, a csatolandó dokumentumokról

Gyakori kérdések a Freemover pályázattípussal kapcsolatban ezen a linken érhetőek el: http://www.tka.hu/palyazatok/605/gyakori-kerdesek

A CEEPUS programban az ösztöndíjat minden esetben a fogadó ország biztosítja a támogatott pályázóknak.

A pályázatok elbírálásával, ösztöndíjazással, kinti tanulmányokkal/oktatással, fogadó intézmény keresésével kapcsolatban a fogadó ország nemzeti irodájánál érdeklődhetnek.

Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, ill. egyéb hasznos információk a www.ceepus.info központi pályázati felületen az egyes országok linkjeire kattintva találhatók. A Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is megtalálható.

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Debreceni irodával bővült a Kontaktpont ifjúságsegítő hálózat
Megnyitotta kapuit a megyei szinten szerveződő, ifjúságsegítéssel foglalkozó kontaktpont irodahálózat debreceni tagja. Az Új Nemzedék Plusz program intézményfejlesztésének eredményeként létrejövő irodát ünnepélyes keretek között Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos, Halász János kultúráért felelős államtitkár és Somogyi Béla, Debrecen alpolgármestere avatta fel.

Fotó: KIM
Bővebben...