FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Erasmus+ tájékoztató napokat tartanak novemberben

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Erasmus+ programhoz kapcsolódva pályázatíró szemináriumokat és pályázat-előkészítő rendezvényeket tart novemberben a Tempus Közalapítvány. Az Erasmus+ program az oktatás minden szintjén kínál nemzetközi együttműködési lehetőségeket. Így a diákok mellett pedagógusok, oktatók, intézményi munkatársak és oktatási szakértők is szerezhetnek nemzetközi tapasztalatokat, amennyiben intézményük kap támogatást.

A közalapítvány az MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint Veszprémben, Debrecenben és Budapesten várja az Erasmus+ program köznevelési, szakképzési és felnőttoktatási lehetőségei iránt érdeklődőket.

A programban különböző intézmények és szervezetek együttműködésére is van mód, például több ország óvodái, iskolái dolgozhatnak egy-egy közös projekten, megvalósulhatnak módszertani vagy tananyagfejlesztések, illetve diákok külföldi szakmai gyakorlata is támogatható.

A köznevelési, szakképzési és felnőttoktatási területen megvalósuló pályázatokra 2016-ban 13 millió euró fordítható Magyarországon. A sikeres pályázáshoz szeretnének minden információt megadni a programot koordináló Tempus Közalapítvány munkatársai, ezért novemberben tájékoztató napokat szerveznek Veszprémben, Debrecenben és Budapesten. Az első rendezvényt november 10-én tartják Veszprémben.

A programokra jelentkezni a következő linken lehet: http://tka.hu/hir/4173/erasmus-tajekoztato-napok.

(Forrás: MTI)
(www.edupress.hu)

Módosítás dátuma: 2015. november 09. hétfő, 18:40  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés