FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Peace & Love & Music - 4. RábaStock Fesztivál Körmenden (júl. 2.)

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Peace & Love & Music - 4. RábaStock Fesztivál Körmenden (júl. 2.)Újra RábaStock Fesztivál Körmenden! Július 2-án a Rába Szabadidőcentrumba várják azokat, akik szeretik a woodstock-i zenéket. Nekik igazi csemege lesz a családias hangulatú, tábortüzes, igényes de olcsó fesztivál. A rendezvény a pokrócos, laza, hippikorszak remek zenéi mellet a szabadtéri apukás, anyukás, gyerkőcös pihenést és szabadszellemű szórakozást nyújtja mindenkinek!

Helyszín: Körmend, Rába Szabadidőcentrum

Dátum: 2016.07.02.

Rábastock Fesztivál - az AlteRába kistesója, Woodstock-fílinggel. Egy piknikes, lazulós bulizós nap, jóféle blues zenékkel.  

A fesztivál ötletgazdája, Hege nyilatkozta lapunknak, hogy már nagyon régóta szerette volna megcsinálni ezt a fesztivált. Úgy gondolta, hogy a blues zene, illetve az a vonal, amit Woodstockban játszottak, sokkal többre hivatott, mint ahol most van. Egy igazi piknikes, Hair-beütésű, pokrócon kipakolós, bulizós, családi fesztivált álmodott meg, ami olcsó, és amihez sikerült olyan zenekarokat találni, akik hajlandóak a woodstocki zenéket felhozni - Janis Joplin-t, Jimmy Hendrix-et és a többieket. Ahogy összegezte: a lazaság a lényeg, hogy tényleg arról szóljon egy picit, ami Woodstockban volt: az emberek elrugaszkodhassanak a mindennapoktól egy kicsit.

vaskarika.hu - Fotók: Nagy Zoltán

Azonban lehet, hogy idén kerül utoljára megrendezésre a Rábastock. A szervezők bizakodóak, hogy ennek a műfajnak is van létjogosultsága és nem kell elveszíteniük.

Helyszín: Rába Szabadidőcentrum, Körmend
Időpont: július 2.
Kapunyitás: 13:00
Belépő: 1.500 Ft, (Alterába Fesztivál bérlet bemutatásával 1.000 Ft) csak a helyszínen 14 órától!
Fellépők: Shadox, Meggie's Crew, Shabby Blues Band, MOKKA Tribute Band, Save Ass.

Forrás: http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/11844/peace_love_music-4_rabastock_fesztival_kormenden_jul_2/

Módosítás dátuma: 2016. június 27. hétfő, 16:50  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés