FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ettől elment a létvágyam

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Geszti: Létvágy (1/10)

geszti-letvagy-cd-original-75592.png

Elképzelésem sincs, hogy Geszti Péter miért erőlteti még ezt az egész zenei karrieres dolgot, de ha ez a mostani album sem teszi világossá, hogy semmi értelme az egésznek, akkor igazából halál mindegy mit mond az ember.

Már az album címe figyelmeztetett, hogy az iszonyatos szójátékok visszatértek, csak most Geszti hozta a sztárbarátok is Wolf Katitól Pély Barnán át Tóth Gabiig, és az ember nem győz egy helyben rázkódni a kellemetlenségtől, amit ezek az emberek összeraktak együtt. Nem is az a gáz, hogy Geszti lélekben még mindig a Rapülők-korszakot éli, hanem az, hogy a közreműködők között egy olyan se volt, aki azt mondta volna "héj, figyi, lehet ez már neked nem áll olyan jól, mi lenne, ha azt csinálnád, amihez igazán értesz?". Nem is tudom eldönteni, hogy Wolf Kati Balaton Soundos EDM-himnusza vagy a Kowalskyval közös dal kellemetlenebb, amiben Geszti úgy rappel, mintha Ogli G akarna lenni. Baromi kellemetlen ez az egész és lehet még itt akár órákon át sorolni, hogy hány különböző szinten hibás az az elképzelés, hogy a Létvágy bármilyen művészeti vagy szórakoztatói értékkel bír, elég csak egyszer meghallgatni és garantáltan herótja lesz tőle mindenkinek, akinek nem butácska szójátékok jelentik a dalszövegírás csúcsát vagy már kurrensnek sem nevezhető zenei trendek olcsó másolata a szórakoztatást. Kérnék vissza minden percet, amit ez a rossz vicc elvett tőlem. Elment a létvágyam, na. (sajó)

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Offline programokkal is vár az ELTE online állásbörzéje

Az ELTE Karrierközpont november 3. és 5. között rendezi meg a 6. Virtuális Állásbörzét, amely ezúttal az online térből kilépve, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Múzeum körúti campusán offline programokkal is várja az érdeklődőket. Akik aktívan böngésznek vagy ellátogatnak a rendezvényre, nemcsak álmaik állását és számos tapasztalatot, de egy táblagépet is nyerhetnek.

Bővebben...