FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Tusványos szupertitkos programtervezete

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az idén különösen érdekes program várja a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) látogatóit!

Legyen világosság!


Mint jeleztük, hosszas és kemény munka árán sikerült megszereznünk az idei Tusványos szupertitkos programtervezetét, szerkesztőségünk három napig konspirációs lakások mélyén állszakállban, napszemüvegben fejtette meg a színkódokat. A beépített kolléga jól van, köszönjük, bár a kalapját az istennek sem akarja levenni, hiába magyaráztuk neki, hogy vajat a fejen talán nem kéne szószerint érteni.
Elöljáróban: a hagyományokhoz híven a tusványosi program az utolsó utáni pillanatig alakul. Érdekes módon soha nem a téma változik, hanem az előadók tartják hajtépés közeli állapotban szeretett szervezőinket. Fogalmunk sincs, hogy miért alakul ez így, a roppant fontos emberek – éppen azért, mert roppant fontos emberek – általában egy évre előre tudják, hová nem mennek el, csak ezt nem közlik velünk. Talán abban reménykednek, hogy Tusványosra a titkárnői diktatúra elől meg tudnak szökni. Az Álmoskönyv szerint ez általában hiú remény, a Titkárnők még a roppant fontos embereknél is nagyobb hatalmúak, még hogy munkaadók, haha.
De ebben nem tisztünk dönteni, viszont azt sem szeretnénk, ha a roppant fontos embereket a tusványos.ro szerkesztősége buktatná le, ezért a Fősátras előadásokat inkább csak összefoglaljuk, amint végleges választ közölnek velünk a roppant fontos emberek titkárnői, aktualizáljuk a résztvevőket is, kérésre igazolásokat is kiállítunk a főszervezők ellenjegyzésével.
Lényeg a lényeg: elkezdtünk kiszivárogtatni, a Program menüpont alatt folyamatosan frissülnek az információk. A ritmust a közeli éjjelnappalihoz mért távolság és az enyhet adó nedűk fogyasztása diktálja.

*A Tusványos.ro alfőszerkesztőhelyettesmenedzserlapigazgatómarketingesének a privát megjegyzése: azt is tapasztalatból állítjuk, hogy az elfogyasztott sörök mennyiségével egyenesen arányosan nő az útidő a bótig, tágul a világ, mi pedig otthon vagyunk benne.


Kedd kész:
Első nap

Szerdáról az infók:
Második nap

Csütörtök:
Harmadik nap

Ha péntek, akkor:
Negyedik nap

Szombat:
Ötödik nap

És a vége:
Hatodik nap

Módosítás dátuma: 2011. július 14. csütörtök, 07:30  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés