FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Zöldgömb Sport Klub aktuális eseményei

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

KEDVES SPORTBARÁTUNK!

A Zöldgömb Sport Klub ismét jelentkezik hírlevelével, melyben a Klub aktuális eseményeit, tevékenységét ajánljuk figyelmedbe.1. HÉTVÉGI VIDÉKI KISVASUTAS PROGRAMOK!

Augusztus 27.-én SZOBON, 28.-án ORGOVÁNYON lesz kisvasutas program. Mindkét helyszínen futóverseny, kerékpárverseny, gyalogtúra és kerékpártúra lesz a programban, sőt, Orgoványon 45 km-es ultratávú futóverseny is lesz, a Terep Ultra Kupa keretében!

Szombaton SZOBON kerékpár, vasárnap ORGOVÁNYON gyalogtúra teljesítésére nyílik lehetőség az EDF-DÉMÁSZ ÖTPRÓBA LONDON 2012 programsorozatának részeként!

2. ÚJRA A MARGITSZIGETEN LESZ A SZIGETI HARMINCAS!

Egy év után visszatér a Margitszigetre a Szigeti Harmincas, ráadásul nem a Hajós Alfréd uszoda elé, hanem a Margitszigeti Atlétikai Centrumba. Így a távok és az útvonalak is módosulnak. A Harmincas kb. 32 km-re nő, és 6 szigetkört kell megtenni a teljesítéséhez.
A Harmincas Váltó ugyancsak 6 szigetkört jelent, és 2-3-4-5-6 fős váltócsapatok is indulhatnak. Lesz egy külön szigetkör is, valamint ovis futás. A Félmaraton-váltó átkerül az októberi Római-parti Trapp-partira.

3. ŐSSZEL ÚJRA LISZT-JÁTÉK!

A Zöldgömb Sport Klub a Liszt Ferenc-emlékévhez kapcsolódva háromfordulós kulturális vetélkedőt rendez Budapesten a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Liszt Ferenc Emlékmúzeuma és Kutatóközpontja valamint Liszt Ferenc Társaság szakmai támogatásával.

A második forduló 2011. október 01-én, szombaton 11.00 órától kerül megrendezésre! (a jelen fordulóban megemlékezünk a 130 éve született Bartók Béláról is).

A játék menete: az előzetesen regisztrált résztvevők (miután a címükre kiküldött, bővített feladatlapot helyesen kitöltve visszaküldték) a verseny napján a budapesti Vörösmarty téren, a szobornál kézhez kapott térkép és feladatlap segítségével felkeresnek néhány olyan helyszínt, ahol a zeneszerző megfordult, majd a kitöltött feladatlapokat a rendezőknek a Bartók Béla Emlékházban (Budapest, II.ker. Csalán utca 29.) leadják.
Itt 14.00 órától kerül majd sor a sorsolásra, melyen a játékosok értékes ajándékokat nyerhetnek, két darab belépőjegyet nyerhetnek.
A játékra 2011. szeptember 25-ig lehet előzetesen regisztrálni, ehhez az alábbi kérdésre adott helyes választ kell elküldeni névvel, e-mail címmel és az életkor megjelölésével a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre:
Az alábbiakban felsorolt személyek közül ki volt Liszt Ferenc lányának, Cosimának a második férje?
A. Richard Strauss
B. Richard Wagner
C. Richard Baradlay
A játékra 12 éves kortól 99 éves korig kezdődően bárki jelentkezhet!

Szeretettel várunk mindenkit eseményeinken!


4. S.O.S. Civil Rádió Jazzfesztivál lesz szeptember 17-én, szombat este a Fonóban.

A 22 kiváló zenész első szóra igent mondott a felkérésre, és zenéjével segíti az anyagilag nehéz helyzetbe került Civil Rádiót. A hazai jazzélet kiválóságai közül fellép többek között Szakcsi Lakatos Róbert, a Berki Tamás Band, Babos Gyula, és még sokan mások.
Érdemes tehát elmenni a Fonóba, hiszen a zenei élmény mellett a belépőjegy megvásárlásával a Civil Rádiót segíti minden résztvevő!


Zöldgömb Sport Klub
www.zoldgomb.hu
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
30/201-6765

 

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 26. péntek, 15:29  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés