FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ifjúsági és mobilitási információk, játékok és tudáspróba a SZIN-en

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Szegedi Ifjúsági Napok a legjobb nyárzáró, ahol mindenki kedve szerint állíthatja össze a strandolásból, városi és zöld programokból, a helyi ízek élvezetéből, mozizásból, ismerkedésből és koncertekből a tökéletes válogatást.


Több, mint 40 éve itt lépnek fel a közönséget megmozgató, legnépszerűbb magyar együttesek, és a máshonnan esztétikai, nézetbeli okok miatt kitiltott zenekarok is itt mutathatták meg a zene erejét. A néhány év szünet után, 2003-ban újraindult fesztiválon az utóbbi években már izgalmas külföldi csapatok is csatlakoznak a magyarokhoz, hogy még színesebb legyen a szegedi zenei paletta.

A SZIN mindig előremutató volt, megmutatta, hogyan lehet városi környezetben vízparti fesztivált csinálni, bebizonyította, hogy a világsztárokkal teli nyári buli is lehet baráti, és azt is, hogy az öko és a fenntarthatóság amellett, hogy fontos, lehet érthető, vidám és fesztivál-kompatibilis. A visszatérő SZIN-rajongók mellett a Zöld Fesztivál díj, a nemzetközi Greener Festival Award és a Magyar Fesztiválszövetség kiváló minősítése is bizonyíték erre.

További információ: http://szin.org/

 

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 25. csütörtök, 12:42  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés