FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Közép-európai párbeszéd nyári egyetem és tábor

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Idén ötödik alkalommal szervezi meg a Politológiai Párbeszéd Társasága partnerszervezeteivel közösen a Közép-európai párbeszéd nyári egyetem és tábor rendezvényt, immár hagyományosan Balatonfüreden és Badacsonyban. Időpontja augusztus 25-28.


A rendezvény idei témája a magyar uniós elnökség lesz, melynek keretében elnökségünk kulisszatitkait, érdekességeit, illetve nehézségeit próbáljuk meg könnyeden értékelni, illetve beszélünk a lengyel elnökségről is... Szóba kerülnek majd országunk által örökölt és vállalt feladatok, az elért eredmények, valamint bepillantást kívánunk nyújtani a résztvevők számára a brüsszeli döntéshozatal és mindennapi munkavégzés rejtelmeibe.

A szakmai programokon túl számos közösségi programot szervezünk: idén is lesznek kvaterkázások neves balatoni borászokkal, balatoni hajózás, koncert és retro parti, illetve további meglepetések is.

Szeretnénk minden érdeklődőt tájékoztatni ezúton is, hogy augusztus 19-ig lehet még jelentkezni az idei nyári egyetemre.

A meghívott előadók közül immár legtöbben visszaigazolták biztos részvételüket – többek között:
Balázs Péter (egyetemi tanár, volt európai biztos), Győri Enikő (államtitkár, Külügyminisztérium), Hans Kaiser (a Konrad Adenauer Alapítvány budapesti irodavezetője, volt miniszter), Roman Kovalski (lengyel nagykövet), Schöpflin György (EP-képviselő, Jean Monet professzor), Szűcs Tamás (az Európai Bizottság budapesti képviseletvezetője), Peter Tomčik (a Szlovák Intézet igazgató-helyettese) és Tőkés László (az Európai Parlament alelnöke).
A részvételi díj mindösszesen 11.000 Ft, melyben benne foglaltatik a három éjszaka szállás, a napi három étkezés, a programok (hajózás, strandbelépő, esti mulatozások, előadások stb.) és borozások költsége is! További meglepetés: minden résztvevő a nyári egyetem logójával díszített borkóstolópoharat kap ajándékba!

(Természetesen lehetőség van csak egy vagy két napig is résztvenni)


A nyári egyetem programjairól, elektronikus jelentkezés:

http://www.politologia.hu


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés