FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Villámcsőrület a botfai kastélynál

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2017.06.17. péntek, 8:30–10:30

Egy televíziós forgatás (Petőfi TV) kapcsán "hirtelen felindulásból" szerveződő madarász és természetismereti csődületet/csőrületet :) szervezünk Botfán az Erdődy-Hüvös-kastély parkjába. A tervezett program: bagolybemutató etetéssel, madárgyűrűzés, odúellenőrzés, fűszerkert és rovarhotel bemutatása... Minél tőbb gyereket, családot várunk!

Helyszín: 
Mindszenty Ifjúsági Ház
Várberki utca 13., Zalaegerszeg, 8900
Forrás: https://www.facebook.com/events/387517554977926/?acontext=%7B"ref"%3A"3"%2C"ref_newsfeed_story_type"%3A"regular"%2C"feed_story_type"%3A"17"%2C"action_history"%3A"null"%7D
Mindszenty Ifjúsági Ház
Várberki utca 13., Zalaegerszeg, 8900
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Atombázisból ifjúsági tábort építenének

 

Építészekkel, tervezőkkel és ingatlanfejlesztőkkel egyeztet a Keresztény Ifjúsági Szállások Szövetsége a nagyvázsonyi Kis Moszkvának nevezett objektum ügyében. A szervezet jelezte, diáktáborrá alakítaná a két évtizede üresen álló, lepusztult volt szovjet katonai komplexumot. A helyi önkormányzat 2006 óta ötletel, s 2008-ban a Honvédelmi Minisztérium is hozzájárult, hogy ingyenesen megkapják a területet, azóta célzottan keresik a befektetőt. Ha az elképzeléseket a kormány is támogatja, még az idén megkezdődhet a beruházás, és jövő nyáron megérkezhetnek az első gyermekcsoportok.

Bővebben...