FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

"Be a múzeumba" - Kerüljön be az Ön tárgya a múzeumba!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Önnek mit jelent Zalaegerszeg? Van olyan családi ereklye, amit féltve őriz, de szívesen megmutatná másoknak is egy estére?

A város idén ünnepli első írásos említésének 770. évfordulóját. Ebből az alkalomból több olyan programmal készült a Göcseji Múzeum is, ami a városhoz való kötődést elmélyíti. Várostörténeti sétákra hívtuk Önöket, néhány hete pedig megnyílt az Ódonságok, újdonságok című időszaki kiállításunk. A Múzeumok éjszakája országos rendezvény időpontja is közeledik, a következő felhívás ehhez a programhoz kapcsolódik.

Ez alkalommal játékra hívjuk Önt. Ha van olyan tárgy a birtokában, ami a városhoz, kisebb-nagyobb zalaegerszegi közösséghez való ragaszkodását jelképezi és szívesen megmutatná azt a nagyközönségnek, fotózza le és küldje be e-mail címünkre. A kiválasztott tárgyak közül néhányat kiállítunk a múzeum előterében, így egy estére műtárgy válik belőle.

A szívéhez közel álló tárgyhoz kérjük, írja le a történetét is!

Érdemes tehát telefont vagy fényképezőgépet ragadnia. Izgatottam várjuk az Ön kedvenc tárgyát ábrázoló fotót.

A fotó beküldési határideje: június 15.

A képet erre a címre várjuk:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Forrás: 

http://gocsejimuzeum.hu/hirek/be-a-muzeumba-keruljon-be-az-on-targya-a-muzeumba

Módosítás dátuma: 2017. május 31. szerda, 12:34  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Projekttervezési tanfolyam ifjúságsegítőknek a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram támogatásával
Ez a tanfolyam azon ifjúságügyben érdekelteknek (ifjúságsegítő, civil önkéntes, ifjúságkutató, ifjúsági szakértő) szól, akik nem gyakorlott pályázatírók, de most saját maguk akarnak megtervezni egy projektet, megírni és beadni egy pályázatot. Aki tud interneten keresztül levelezni és weboldalakat böngészni, annak a tanfolyamon való részvétel nem jelent problémát, sőt a tanfolyam során elektronikus kapcsolatot tarthat a tanfolyam tanárával.
Bővebben...