FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Pestújhelyi Napok: közösségi önkéntes munkára keresnek diákokat

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Május 19-én kezdődik a 25. Pestújhelyi Napok rendezvénysorozat a Pestújhelyi Közösségi Ház (PEKH) szervezésében, melynek színes és sokrétű programjai között minden korosztály megtalálja a kedvére valót. Többek között gyerek- és sportprogramok, kiállítás, koncert is várja a kerületieket.

Pestújhelyi Napok (fotó: Lezseren)
 
A közösségi háznak a programok előkészületeihez szüksége lenne közösségi önkéntes munkát vállaló diákokra. Aki kedvet érez ehhez, a 06-1-410-7168-as telefonszámon jelentkezhet.
 
Május 19-én, pénteken 19 órakor "Jó pillanatok: Negyed század Pestújhelyen Pestújhelyért" címen a Ház történetét bemutató fotókiállítással veszi kezdetét a rendezvénysorozat, melyet Bedő Mónika nyit meg. Köszöntőt mond Hajdú László polgármester. A protokoll után beszélgetés a Kerti Kocsmában. Zenél Bassola Richárd és Gömöri Márton.
 
Másnap, május 20-án, szombaton 9 és 16 óra között családi programokat szerveznek a közösségi házban. 9-től főzőversennyel, 9.15-től gyerek duatlon versennyel kezdődik a családi nap. A gyerekeket koncerttel, interkatív játékokkal is várják.
Módosítás dátuma: 2017. május 11. csütörtök, 09:43  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés