FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Megjelenési lehetőség civil szervezeteknek az EFOTT-on

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Kedves civil szervezetek, kedves képviselők!

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe az EFOTT fesztiválon való megjelenést, melyre a HÖOK és az EFOTT a társadalmi önszerveződések fontos ifjúsági, szociális és kulturális szerepét felismerve pályázatot ír ki civil-, társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok, felsőoktatási intézmények és a mellettük tevékenykedő ifjúsági szervezetek, valamint határon túli szervezetek részére.

 

Bővebb információt a pályázati felhívásban olvashatnak: http://civilter.hookkft.hu/assets/pdf/Efott_Civil_Palyazati_felhivas_2017.pdf

 

A pályázat beadásának határideje 2017.05.12. 12:00

 

Mellékletként megtalálható egy tavalyi beszámoló is, ami alapján pontosabb képet kaphatnak a Civil Tér működéséről a gyakorlatban.

További kérdéseiket az alábbi email címen tehetik fel: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Idén is sikeres volt a Kormányzati Karrier Expo

Óriási népszerűségnek örvendett az immáron második alkalommal megrendezett, a közigazgatási pályát, mint vonzó karrierlehetőséget népszerűsítő Kormányzati Karrier Expo. Október 15-én rengeteg érdeklődő fiatal látogatott ki a Millenárison megrendezett rendezvényre.
A ReGeneráció programsorozat részeként életre hívott Kormányzati Karrier Expo idén is színes, változatos programokkal várta a közigazgatás iránt érdeklődő, főleg egyetemista és pályakezdő fiatalokat. A rendezvény során az Expóra látogatók közvetlen élményekkel nyerhettek betekintést a közigazgatási pályába és megismerkedhettek a kormányzat kiemelt témáival is.

Bővebben...