FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

PROGRAMOK AZ ÚJPALOTAI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

PROGRAMOK AZ ÚJPALOTAI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

(XV. Zsókavár u. 15. Tel: 410-0836)

2017. október 13. péntek 10 óra

LÉLEKHANGOLÓ MŰHELY

„SZÜLŐK – NAGYSZÜLŐK” címmel előadás kisgyermekes anyukáknak.

Előadó: Nováky Rita szülésznő, perinatális szaktanácsadó. Belépő: 600,-Ft/ fő, Kanga Klub tagoknak ingyenes. A beszélgetés idejére babajátszót biztosítunk.

2017. október 14. szombat 10 óra

SZÜRETI JÁTSZÓHÁZ ÉS TÁNCHÁZ

10-12 óra: Kézműves foglalkozás és szőlőpréselés a Napszekér Alapítvány vezetésével; Babajátszó és pacsmagolda a család aprajának.

11 órától: Zenebölcsi Gózon Éva vezetésével.
Népzenei koncert és hangszerbemutató a Hubay Jenő Zeneiskola népzene tanszakának előadásában és táncház a közönség részvételével.

A programot 1 éves kortól ajánljuk.

Belépő: 600 Ft, családoknak kedvezmény

2017. október 17. kedd 18 óra

ÚJPALOTA QUIZ

A népszerű fejtörő játékmestere Várhegyi Gábor. A játékba folyamatosan be lehet kapcsolódni, egyénileg és csapatban egyaránt. Belépés: díjtalan.

2017. október 21. szombat 10 óra

GYERMEKSZÍNHÁZI ELŐADÁS

Boszorkányos tivornya a Trambulin Színház előadásában.

Belépő: gyerekeknek 600,-Ft; felnőtteknek 800,-Ft

2017. november 25. szombat 19 óra

JAROSLAV HASEK - FOLYTASSA SVEJK! című színházi előadás –

MIKÓ ISTVÁN ÖNÁLLÓ ESTJE az ANNO Művészeti hét keretein belül.

Belépő: 1600 Ft/fő

A tavalyi nagy sikerű Svejk előadás után ismét felkértük Mikó István művész urat a Folytassa Svejk! című önálló estjének bemutatására. A főszereplő ugyanaz, a csetlő-botló kisember. A történelmi korszak azonban már más. Hasek 1923-ban meghalt, de Svejk túlélte a II. világháborút, sőt megérte a szocializmust is. Svejk magányosan sörözget a kocsmában és szentenciákat mond: az ember vagy szabad, vagy felszabadított...az önkritika fontos, mert ha magadat pofozod, a többi elvtárs nem pofoz annyira...

JULES VERNE SZABADULÓSZOBA

Szabadítsátok ki Grant kapitányt!

2-4 főből álló csapatokat várunk. Részvételi díj: 250,- Ft/fő
14 éven aluliaknak díjmentes. 14 év alatt csak felnőtt kísérővel vehető igénybe.

A szabaduló-, vagy inkább szabadítószoba feladatainak megoldásához
J. Verne: Grant kapitány gyermekei c. regényének ismerete nem szükséges.

A játék időtartama 60 perc + 30 perc. Helyszín: 1157 Budapest, Zsókavár u.2.

Időpontfoglalás: 06-20-9717-289; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2017. október 12. csütörtök, 22:30  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A párbeszéd újraindult! - Korszakos felsőoktatási együttműködés az új nemzedék érdekében

A megállapodás értelmében a felek a jövőben folyamatos párbeszédet folytatnak a felsőoktatást érintő kérdésekben és a közös célok elérése érdekében. Az együttműködés három kiemelt területre koncentrálódik: - Az Ifjúság a Nemzet jövője - Demokráciában való aktív részvétel - Ifjúság ágazati struktúrában való megjelenése Mihalovics Péter véleménye szerint a megállapodásra azért volt szükség, mert az elmúlt években nem létezett átgondolt stratégia az ifjúságot érintő ügyek kezelésére. A miniszteri biztos álláspontja szerint ennek tudható be, hogy kevés fiatal vesz részt a szavazásokon és tevékenykedik a közéletben. A megegyezés értelmében a munkaerőpiac és a felsőoktatásban részt vevő hallgatók közötti kapcsolatot is szorosabbra szeretnék fűzni a jövőben, de szükségesnek tartják egy olyan egységes stratégia mielőbbi kidolgozását is, amely a tömegsport-rendezvényekre vonatkozik majd. Ezeken a problémákon a kormány a közeljövőben úgy kíván változtatni, hogy egy ifjúságpolitikai konzultációt hív életre, amelyben a HÖOK szervezeteinek is jelentős szerepet szán, de más közös eseményeket, megmozdulásokat is szerveznek a felek. Nagy Dávid, a HÖOK elnöke szerint az együttműködés akkor lesz eredményes, ha a szakmájukhoz értő, demokratikus társadalom alapértékeit magukénak valló értelmiségiek itthon tudnak érvényesülni. Beszédében kiemelte: “Mi vagyunk a jövő értelmisége, a jövő állampolgárai. Fontos, hogy kivegyük részünket a demokráciából, ezért örülünk a kétirányú kommunikációnak”. Siófok, 2011. április 8. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
MTI Zrt.