FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Itt az ószeres! - Régiségek seregszemléje

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2017. április 22-én (szombaton) 10.00 – 18.00 óráig

Kincsvadászok figyelem! Zalaegerszegen elsőként nyitja meg kapuit a régiségkereskedők vására a Göcseji Falumúzeumban. A szervezők várnak mindenkit, akiket érdekelnek az antik órák, polgári és népi bútorok, szőttesek, porcelán tárgyak, festmények és kisplasztikák.

Kincstulajdonosok figyelem! Nálunk eladhatja festményeit, porcelánjait, kisbútorait, régi érméit, óráit, csipkéit, könyveit! Jelentkezni még a vásár megnyitása előtt is lehet a helyszínen.

 A rendezvényen a látogatók megismerhetik továbbá a régi mesterségek képviselőit, lesz edénydrótozás, fonás és kovácsolás. A jó hangulatról Ring István, a kackiás verklis gondoskodik.

 További programok:

11.00-16.00 óra között játszóház várja a gyerekeket: korongozás, ajtódíszkészítés, csuhévirág készítése

14.45 órakor a színpadon a Boróka néptáncegyüttes.

15.30 órakor a A királykisasszony cipője című mesekoncertet tekinthetik meg a Kalimpa színház előadásában.

A vendéglátásról a Pitvar étterem gondoskodik.

Várunk mindenkit sok szeretettel, akár eladni, akár vásárolni szeretne. Programunkkal abban segítünk, hogy az eladásra szánt vagy megunt értékes darabok új gazdára leljenek.

 

Módosítás dátuma: 2017. április 19. szerda, 18:38  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A Népszava kritikája az ifjúságügyről

Uborkaszezon helyett
A fiatalság által szimbolikusnak tartott és egységesen utált szeptember 1-el hivatalosan is véget ért a nyár, elkezdődött az iskola, újra jönnek a dugók az utakon és várhatóan politikusaink és egyéb tisztviselőink is visszaszállingóznak jól megérdemelt nyaralásukról. Joggal várhatja el a laikus állampolgár, hogy mostantól vége a közéleti uborkaszezonnak és életünk újra felpezsdül azzal, hogy olyan események sora veszi kezdetét, amelyek kivétel nélkül boldogságunk alakulását hivatott szolgálni.

Bővebben...