FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ember a tisztség mögött - vendégünk Lévay Csaba

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Szeretettel meghívunk a Nemzeti Ifjúsági Tanács szervezésében 2017. 04. 24. 19:00 órakor a Budapesti Új Nemzedék Közösségi Térben (1053 Budapest, Királyi Pál utca 6.) megrendezésre kerülő “Ember a tisztség mögött” címet viselő rendezvénysorozat következő alkalmára.

A programsorozat célja, hogy a meghívott előadóknak szűkebb körben, meghitt környezetben legyen lehetőségük önmagukról, munkájukról, életükről és a tapasztalataikról moderált beszélgetés keretében mesélni. Ez alkalommal vendégünk a Lévay Csaba, a BossConnect mentorprogram alapítója.

Közel húsz év tapasztalattal a háta mögött speciális területeken (direkt értékesítés, telemarketing, létesítménygazdálkodási informatikai (CAFM) rendszerek, vezetői döntéstámogatás) szerzett kiemelkedő ismereteket. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem öregdiákja, aki még emlékszik falusi gyökereire.

A moderált beszélgetést követően lehetőséget biztosítunk Nektek a beszélgetésre, egymás közötti kapcsolatépítésre is.

Az eseményre való tekintettel a rendezvény szűkkörű lesz, ezért szeretnénk kérni Titeket, hogy részvételi szándékotokat jelezzétek felénk az alábbi űrlap kitöltésével.
https://docs.google.com/…/1dDisC8VD3bl855u2g9HpdKg3Tfi…/edit

Jelentkezéseket korlátozott számban tudunk fogadni - maximum 30 fő. A rendezvény nem sajtó nyilvános!

Kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy munkaidőben a 06 1 438 2050-es telefonszámon.

Időpont: 2017. 04. 24. 19:00
Érkezés 18:30-tól.
Helyszín: Budapesti Új Nemzedék Közösségi Tér
1053 Budapest, Királyi Pál utca 6.

Regisztráció: 2017. 04. 22.
A jelentkezéseket érkezési sorrendben igazoljuk vissza; a maximális létszám elérését követően, több vendéget nem áll módunkban fogadni. Megértéseteket köszönjük!

Várunk szeretettel,

A szervezők

Forrás: https://www.facebook.com/events/1348596621893485/
Módosítás dátuma: 2017. április 19. szerda, 11:59  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Új Nemzedék Jövőjéért Program a VOLT-on!

A VOLT nemcsak szórakozás, nemcsak buli és party.time, van itt helye és tere az értelmes napközbeni beszélgetéseknek és diskurzusoknak is. Annyi a program, már napközben is, hogy nehéz az ember dolga…több helyre mégsem tudok menni. Ma az európai roma keretstratégia mellett délután az ifjúságpolitika volt a terítéken. Menni vagy maradni? – Ifjúságpolitika Magyarországon ez a fő keret, s mindennap más-más beszélgetések hívják a ‘más-nap’os hallgatóságot és újra magukhoz térő fesztiválozókat.

Bővebben...