FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Krízisek feldolgozása, a család egységének megőrzése

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2017. április 18-án, kedden, 18.00 órai kezdettel folytatódik PSZICHO ESTEK néven futó, kávéházi beszélgetés sorozatunk, amely minden hónapban izgalmas témákkal várja a pszichológia iránt érdeklődőket.

Áprilisban, Singer Magdolna író, újságíró, gyásztanácsadó, tréner lesz a vendégünk, akivel a krízisek feldolgozásáról, a család egységének megőrzéséről fog beszélgetni a programsorozat háziasszonya, Nagy Réka klinikai szakpszichológus.

Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg szervezésében

 PopUp Cafe
Zalaegerszeg, 8900    Landorhegyi u.. 21.Egy családtag, egy munkahely elvesztése, válás vagy az életminőség akár ideiglenes romlása is felforgatja az addig jól működő családi harmóniát. Ilyenkor sokféle, eddig rejtve maradó, tünet/probléma kerülhet elő. A családi veszteségek a legnagyobb krízist jelentik egy család életében, ami próbára teszi annak rugalmasságát. A beszélgetés során a krízisek feldolgozásáról, a család egységének megőrzéséről lesz szó, nem csupán a felnőttek, de a gyerekek szemszögéből is láttatva a veszteségeket.

A PROGRAM INGYENES, azonban a részvétel regisztrációs jegyhez kötött. Regisztrációs jegyek válthatók a Keresztury Dezső VMK-ban, illetve az Art Mozi jegypénztárában március 27-től.

ASZTALFOGLALÁS a regisztrációs jegy átvételekor lehetséges.
A program az EFOP-1.2.1-15-2016-00915 számú projekt támogatásával valósul meg.

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés