FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Felhívás - XXVIII. Szentendrei Főiskolás Tábor

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Rákóczi Szövetség fontos feladatának és küldetésének tekinti, hogy tevékenységével hozzájáruljon a Kárpát-medencei magyar összetartozás-tudat, valamint a határon túli magyar fiatalok társadalmi szerepvállalásának erősítéséhez. Ezt a célt kívánja szolgálni az idei évben is a Kárpát-medencei magyar egyetemista és főiskolás ifjúsági szervezetek képviselőinek részvételével megvalósuló XXVIII. Szentendrei Főiskolás Tábor.
 
Időpontja: 2016. augusztus 22–27.
Helyszíne: Pap-Sziget Kemping, Szentendre
 
Meghívott előadóink minden évben a Kárpát-medencei magyar gazdasági, közéleti, tudományos és kulturális szféra vezetőiből kerülnek ki, de természetesen a délelőtti és délutáni előadások mellett a programot kötetlen beszélgetések, kirándulások, vetélkedők, sportlehetőségek színesítik. 
A tábor résztvevőinek szállás, étkezés, programok költségeit a Rákóczi Szövetség magára vállalja. A táborba érkezéskor 1000 Ft/fő regisztrációs díjat kérünk valamennyi résztvevőtől. 
Az idei évben a Rákóczi Szövetséggel együttműködő egyetemi szervezetek 5 fős küldöttségét tudjuk fogadni a rendezvényen.
Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag tanulmányait folytató (hallgatói jogviszonnyal rendelkező) vagy felvételt nyert diákot tudunk fogadni!
 
Jelentkezni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2016. július 31-ig az alábbi címen:
 
Azok jelentkezését várjuk, akik biztosan eljönnek a táborba és aktívan részt vesznek a programokon. Az elektronikus jelentkezési lap beküldésének határideje: 2016. július 31.
A további részletekről 2016. augusztus 8. után értesítjük a jelentkezőket.
Bármilyen egyéb felmerülő kérdés esetén forduljatok bizalommal központi irodánkhoz, vagy Nagy Domonkoshoz (tel: +3630 428 5066; e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ). 
Forrás: http://www.rakocziszovetseg.org/2016/06/27/felhivas_szentendrei_foiskolas_tabor_2016
Módosítás dátuma: 2016. június 27. hétfő, 16:38  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés