FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

XXV. EKE Vándortábor

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Július 25-én kezdődik az EKE XXV., jubileumi Vándortábora.

A július 31-ig tartó rendezvény során 20 túra közül választhatnak az érdeklődők, a három túranap alatt. Este előadások, vetítések színesítik a tábori életet.
Jelenleg 1085 személy jelezte részvételi szándékát on-line, de még mindig be lehet jelentkezni a www.ekegyergyo.ro oldalon, itt olvashatunk részleteket a túrákról, tábori szabályzatról is.

Az alábbi sorokkal várja a táborozókat a szervezők nevében Vadász Szatmári István táborparancsnok, az EKE Gyergyó elnöke.

Hívlak benneteket...


Meghívó az EKE jubileumi, XXV. Vándortáborába

Hívlak arra a helyre, amelyet Orbán Balázs így jellemez: „Szebb és minden tekintetben érdekesebb vidéket alig lehet képzelni Borszék környékénél; mintha a mindenható természet egy varázskertbe akarta volna foglalni az isteni jótékonyság e helyét, hogy azt ne csak hasznossá, hanem gyönyörködtetővé is tegye.”
Hívlak a XXV. Vándortáborba Borszékre 2016. július 26. és 31. között, hogy együtt túrázzunk, éljünk a természetben, gyönyörködjünk az isteni teremtésben, a természetben szórakozzunk, viccelődjünk, játszódjunk, emlékeket idézzünk fel egy pohár bor mellett, összegyűjtsük a nagy családot, a 125 éve megalakult EKE-t, Erdély legnagyobb turista civil szervezetét.
És a helyszín azért Borszék, mert ez az egyetl en hely a Kárpát hazában, ahonnan öt hegységbe túrázhatunk: innen elérhetők a Gyergyói-havasok, a Kelemen-havasok, a Besztercei-havasok, a Csalhó-hegység és a Hagymás-hegység.
Hívlak gyalogtúrázni ezekbe a hegyekbe, honismereti túrára Gyergyószékre, a bukovinai kolostorokhoz, a Békási-tó és a Gyilkos-tó környékére, bringatúrázni, borvíztúrázni, barlang túrára, éjszakai túrára, gyerektúrára stb.
Hívlak, hogy legyünk együtt, és hozd el a családodat, a barátaidat, a szeretteidet, szakadj el a mindennapi hajtástól, tedd le a terheidet, és egy hétig élj gond nélkül, boldogan, nevetve és szabadon a szabadban. És mi, a gyergyói ekések vigyázunk rád, gondoskodunk rólad. Neked egy feladatod van: légy itt, Borszéken a XXV. EKE Vándortáborban!

Forrás: https://www.facebook.com/EKE-Erd%C3%A9lyi-K%C3%A1rp%C3%A1t-Egyes%C3%BClet-752173914839126/?fref=nf

Módosítás dátuma: 2016. július 20. szerda, 12:04  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés