FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Káli 60

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Alig 1 hónap múlva indul a Káli 60 túra!!! "

A túra napján május 23-án a Déli Pályaudvarról Székesfehérvárra tartó 6:10-kor induló (4512. számú) személyvonatra kell felszállni. Ez 7:10-re érkezik Székesfehérvárra. Itt át kell szállni (a még mindig tartó átépítési munkálatok miatt) - erre van 12 perc - a Tapolcára tartó (9712.számú) személyvonatra , ami 7:22-kor indul el. A vonat 9:37-re fut be a túra starthelyére Ábrahámhegyre." http://kotenger.blogspot.hu/

A Káli-túra weboldala, információk a Káli-medence legnépszerűbb teljesítménytúrájáról.
kotenger.blogspot.com|Forrás: Egyesulet Kotenger

MÁVinfo
VONATTAL ÉRKEZŐKNEK                                                                                                   

A túra napján május 23-án a Déli Pályaudvarról Székesfehérvárra tartó 6:10-kor induló (4512. számú) személyvonatra kell felszállni. Ez 7:10-re érkezik Székesfehérvárra. Itt át kell szállni (a még mindig tartó átépítési munkálatok miatt) - erre van 12 perc - a Tapolcára tartó (9712.számú) személyvonatra , ami 7:22-kor indul el. A vonat 9:37-re fut be a túra starthelyére Ábrahámhegyre.

A vonatokon a Kőtenger Természetjáró Egyesület és a MÁV között egyezség értelmében külön kocsik lesznek a túrázók részére fenntartva.

Indulás előtt mindenképpen tájékozódjatok az aktuális utazási információkról,
átépítések miatti változásokról.
Bejegyezte: Egyesulet Kotenger dátum: 11:19 Nincsenek megjegyzések: Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás a TwitterenMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
A bejegyzésre mutató linkek
Címkék: 2015, Balaton, kerékpártúra, Káli 30, Káli 60, Káli Tényleg! 60, Káli túra 2015, Révfülöp, teljesítménytúra, Ábrahámhegy
2015. április 2., csütörtök
Hírek röviden
Közlekedés:                                                                                                                            
A korábbi Káli-túrák alkalmával (a MÁV és  Kőtenger Természetjáró Egyesület közötti megállapodás értelmében) voltak Budapestről induló szerelvények, amik a túra napján menetrendtől eltérően megálltak Ábrahámhegyen. Ez a Budapest felől érkező túrázóknak nagyon jó opció volt.
A Déli-Pályaudvar/Kelenföld mizéria menetrendi módosítások miatt még nem tisztultak le a túra napjára eső részletek, így jelen pillanatban még nem tudunk biztosat a közvetlen (átszállást nem igénylő) kocsikról.
Amint van erről friss infó, közzétesszük!

Túraútvonalak:                                                                                                                          
Őszinte döbbenetünkre (többszöri GPS mérések után is) a Káli 60 túra korábban csak 54,21 km hosszú volt. Most viszont kiegészítettük 60 km-re. Így a túra neve is változik!
Az eddigi Káli 60 túra új neve:  Káli Tényleg! 60.
A hosszabb táv több időt vesz igénybe így, a teljesítésre is 30 perccel több idő áll rendelkezésre, összesen 14 óra 30 perc.

Nevezési díj:                                                                                                                            
a Káli Tényleg! 60 túra nevezési díja a korábban meghirdetett 1.300 Ft helyett 1.500 Ft.

KONCERT!                                                                                                                             
A túra levezetésére könnyed szórakozásként este 10 órától éjfélig a SKULLCRUSH zenekar koncertjével lepjük meg a kedves túrázókat a révfülöpi móló közelében. A koncert túrafüzet felmutatása mellett ingyenes.

Környezetvédelem:                                                                                                                       
Mint azt korábban már írtuk, kérünk mindenkit, hogy hozza magával kedvenc mobilbögréjét! A túra állomáspontjain rendelkezésre álló frissítőket így az eldobható műanyagpoharak helyett remélhetőleg minél többen kedvenc ivóalkalmatosságukból fogyasztják, így ezzel is csökkentve az állomáspontokon keletkező hulladék mennyiségét. Egy karabinerrel simán a hátizsákra rögzíthető és egyből bárhol rendelkezésre áll. :) Ilyen apró dolgok is segítenek a környezet védelmében.
Bejegyezte: Egyesulet Kotenger dátum: 13:02 Nincsenek megjegyzések: Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás a TwitterenMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten

Módosítás dátuma: 2015. április 28. kedd, 14:52  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés