FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Az ország közlekedési térképét az igényekhez kell alakítani

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Járási szinten akarják megszervezni az állami szolgáltatásokat, így alakítják majd ki az egészségügyi, oktatási centrumokat – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Hírlapnak.

A lap hétfői számában megjelent interjúban Lázár János elmondta: addig már sok kormány eljutott, hogy átalakítsa az egészségügyi, az oktatási és a szociális rendszereket, de ezt még soha senki nem egyeztette az ország közlekedési térképével.

"Szeretnénk elérni, hogy az egészségügy átalakítása kapcsán arról is beszéljünk, hogy a beteg hogyan jut el az adott kórházba" – tette hozzá a miniszter. Szerinte meg kell változtatni azt a gyakorlatot, hogy a Volán évek óta nem hajlandó figyelembe venni a menetrend összeállításakor az utazóközönség igényeit.

"Ki kell alakítanunk az egységes, országos közlekedésszervezési rendszert, a vasutat és a buszjáratokat összehangolva egyeztetni kell a menetrendeket. Felháborító, hogy ezek a rendszerváltás után huszonöt évvel még mindig rendezetlen kérdések" – mondta Lázár János a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

(MTI)

Módosítás dátuma: 2014. december 22. hétfő, 20:02  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés