FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nyílt nap a drogkonzultációs irodában

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Magyarországi Református Egyház Drogkonzultációs Irodája nyílt napot tart 2011. szeptember 16-án, melyre a szervezők sok szeretettel várják az érdeklődőket.

A program 10-től 16 óráig tart, melynek keretén belül megismerkedhetnek intézményünk szolgáltatásaival. Betekintést nyerhetnek a nálunk végzett alacsonyküszöbű ellátásba (előgondozás és tűcsere), közösségi ellátásba (kiemelve a hozzátartozókkal végzett munkát), elterelésbe, valamint az utógondozás működésébe.

Amennyiben szívesen részt vennének az eseményen, kérem, hogy jelezzenek vissza 2011. szeptember 10-ig! A programhoz csatolt jelentkezési lapot személyenként kitöltve elektronikusan kell kitölteni, majd elküldeni az iroda részére(befogadóképességünk korlátozott, 40 fő).

Baráti üdvözlettel:

Victorné Erdős Eszter, Selmeczi Lajos és az MRE Válaszút Drogkonzultációs Iroda csapata

A program és a jelentkezési lap letölthető innen:

http://www.valaszutiroda.hu/letoltes/valaszut-nyiltnap-2011-program.doc

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ideje, hogy Csillebérc visszakerüljön a fiatalokhoz

Egyértelmű a jogerős bírósági ítélet és a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központnak minél előbb azokat kell szolgálnia, akiket megillet, a fiatalokat – jelentette ki Rétvári Bence,a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke. Felidézve a korábbi szlogent, miszerint „az úttörő nem lop, csak szerez”, emlékeztetett: a rendszerváltás előtt, az utolsó pillanatban játszották át a 4,5 hektáros ingatlant.

Bővebben...