FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Költözz vidékre és kezdj új életet!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Már-gyüttmentek és Lesz-gyüttmentek közösen fogalmazzuk, közösen tervezzük meg ezt az új Életet. Környezettudatos, ökológiai szemléletű új Életet. Az öko-tudatos létezés képviselői, úttörői, bozótharcosai összegyűlünk négy napra, előadóként, vagy hallgatóként, de résztvevőként egymást segítve, tanítva, bátorítva összekapaszkodunk, erőt merítünk, közösségként közös térbe gyűlünk. A saját fesztiválunkon.

A Gyüttment Fesztivál a vidéken újrakezdő, a környezettudatos vidéki életet, értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek éves nagy találkozója.

Tudásmegosztás és tapasztalat csere, fesztivál környezetben, fesztivál hangulatban. Négy nap alatt több, mint száz előadás és bemutató a vidéki élethez kapcsolódó minden témában. Egyesületek, alapítványok, közösségek mutatkoznak be, de egyéni utak, választások és azok eredményei is megismerhetőek. Egy helyszínen elérhető minden tapasztalati úton szerzett gyakorlati tudás, amire komfortzónán túl szükséged lehet.

Gyere el Te is az ország egyetlen közösség által finanszírozott tudásmegosztó fesztiváljára! 

A helyszínre behajtás Bercel felől!

Helyszíni bérlet jegyár: 18 500 Ft
Helyszíni napijegy ár: 5 500 Ft

Kedvezmények:

  • lóháton ingyenes
  • biciklivel 50% kedvezmény
  • 16 év alatt ingyenes

Mire számíts Csobánkapusztán, és mire számít Tőled Csobánkapuszta?

Csobánkapuszta csoda hely, aminek csodálatossága már lényegesen több mint három napja tart.

Vadregényes erdők, virágokkal teli mezők, hegytető várrommal naplementével, vagy várrom nélkül napfelkeltével. Varázslatos völgy patakkal, tóval, kiszáradt fűzfán töprengve ücsörgő feketególyával.

Felhőtlen éjszaka a csillagos ég biztosítja a közvilágítást az erdő vadjai, és a Gyüttment Fesztivál lágogatói számára.

Csobánkapuszta a Világ ötödik égtája, hatodik érzéke, hetedik csodája, nyolcadik csakrája.

Sajnos azonban az nem elég, ha Te mindezt szereted, az kell, hogy mindez is szeressen Téged!

Ezért arra kérünk, hogy a rágógumidat hagyd a margarinos PET palackod mellett a padlószőnyegen, közvetlenül a légkondi alatt. Arra kérünk, hogy légy Csobánkapuszta-barát látogató! Ne hagyj itt magad után szemetet, amit feltétlenül hoznod kellett, azt vidd magaddal mikor elmész. Használd bátran a saját bögrédet, tányérodat, evőeszközödet, a konyhákon imádni fognak ezért.

Mi is segítünk, hogy minél könnyebben illeszkedj a teremtett környezetbe ezen a fesztiválon. A zuhanyzók szürke vizét öntözéshez használjuk, ezért ha nincs környezetbarát szappanod, a fesztivál területén adományért cserébe beszerezhetsz egyet. Komposzt WC-ink vannak, komposztálhatóak a konyhán átvett tányérok, poharak, evőeszközök és úgy általában az egész fesztivált lekomposztáljuk. Szelekív kukáink vannak, a hulladék szelektíven is kerül felhasználásra.

Mi szervezők, és Ti látogatók közösen vállaljunk felelősséget ezért a területért!

Forrás: http://gyuttmentfesztival.hu/

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 13. szombat, 17:21  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés