FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Elfogyott az itthon termett fokhagyma

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A kereskedők elmondták, gyakorlatilag elfogyott a Magyarországon termett tavaszi fokhagyma a nagybani piacokon és a termelőknél egyaránt, már csak ismeretség révén lehet hozzájutni, de pillanatokon belül ez a forrás is megszűnik.

Lesz egy átmeneti időszak, amikor csak kínai, illetve spanyol fokhagymát lehet majd kapni, most is ezek vannak többségében a piacon, és olcsóbbak is, mint a hazai – mondta az egyik kereskedő. Heteken belül megjelenik viszont az új, magyar, száras, zöld fokhagyma, azonban várhatóan ennek az ára is magasabb lesz a külföldihez képest.

Forrás: http://index.hu/gazdasag/2016/04/11/elfogyott_az_itthon_termett_fokhagyma/
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

300 diákkal telt meg az Országház

Negyedszer hívott meg gyerekeket az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Gyermekek Világnapja alkalmából az Országház Felsőházi termébe. A gyerekeket a rendezvény házigazdája, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, valamint Edvi Péter, az NGYSZ elnöke fogadta október 14-én. A rendezvénnyel a szervezők szeretnék felhívni a gyermekek figyelmét arra, hogy a jövőben ők is beleszólhatnak az országot foglalkoztató fontos kérdésekbe, és akár változtathatnak is rajtuk.

Bővebben...