FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

WU2: eladták a gyártási jogokat, a menedzsment eltűnt

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Hivatalosan már közel egy éve szünetel a gyártás az EVM Zrt.-ben, a boltok polcain azonban ma is megtalálhatóak a cég több évtizede ismert termékei. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy az időközben eltűnt menedzsment az Ultra vagy a WU2 sampon gyártási jogait egy szegedi társaságnak adta el, a dolgozók bérét azonban nem fizette ki senki.

A gyártás leállt, a cég telephelyéről még év elején minden mozdíthatót elvittek, amit meg a sztrájbizottságnak sikerült a gyár területén tartani, azt a NAV foglalta le. A dolgozók legfeljebb az Országos Bérgarancia-alapból remélhetnének kompenzációt, ebből a keretből azonban felszámolási eljárás hiányában nem részesülhetnek.

A lap érdeklődésére az EVM termékeit forgalmazó Duna-Prónál elmondták, vannak még észleteik a Cinkotai úton gyártott kozmetikumokból és tisztítószerekből, a cég Ultra és WU2 termékei azonban már egy másik gyártótól érkeznek a forgalmazóhoz. A tulajdonosok ugyanis a gyártási jogokat eladták egy szegedi cégnek.

Forrás: http://index.hu/gazdasag/2014/04/24/wu2_eladtak_a_gyartasi_jogokat_a_menedzsment_eltunt/

Módosítás dátuma: 2014. április 24. csütörtök, 10:48  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Regionális információs és tanácsadó nap ifjúsági célú pályázatokról
Az NCSSZI-Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Nyugat-dunátúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodája 2012. április 19-én, Szombathelyen Regionális információs és tanácsadó napot szervez, ahol az ifjúsági célú, valamint ifjúsági célra is fordítható forrásokról kapnak tájékoztatást a résztvevők.

A rendezvény:

Időpontja:  2012. április 19. (csütörtök), 13,30 óra  
Helyszíne:  Polgármesteri Hivatal, Szombathely, Kossuth u. 1-3.

Bővebben...