FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Újrapapír füzetek rendelése - 2014

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

füzet

Ismét rendelhetőek a Humusz újrapapír füzetei. Az előző évekhez képest új borítóval tervezett, 64 oldalas (32 lapos) standard iskolai füzetek A/5-ös méretben, négyzethálós változatban szerezhetőek be. A füzetek hátsó borítóján papírtakarékossággal kapcsolatos tanácsok szerepelnek.

Kedves Pedagógusok és Környezeti nevelők! Az előzetes igények alapján, a Humusz az idei évben vállalja az iskolai újrapapír füzetek nyomdai legyártatását. Annak érdekében, hogy a füzet előállítási költsége minél alacsonyabb legyen (a magasabb példányszámnak köszönhetően), együttműködő partnereket keresünk iskolák, civil szervezetek körében. Vállaljuk, hogy összegyűjtjük az érdeklődők igényeit, valamint megszervezzük a füzet kiadását és terjesztését.

Az iskolának a diákokra gyakorolt szemléletformáló hatása igen jelentős. Az intézmény akkor lehet hiteles, ha működése összhangban áll az órákon elhangzottakkal. Így a diákok is nagyobb valószínűséggel csökkentik saját papírfogyasztásukat. Csatlakozzanak az újrapapír füzet akciónkhoz, melyek alapot adhatnak egész éves szemléletformáló munkájukhoz.

ÚJRAPAPÍR FÜZET AKCIÓ - felhívás!

Az előzetes igények alapján, a Humusz az idei évben vállalja az iskolai újrapapír füzetek nyomdai legyártatását.
A Humusz, a diákok egészségének megőrzése, a környezet védelme, valamint a környezeti nevelés szempontjából kiemelkedően fontosnak tartja a természetes alapanyagból, ill. másodnyersanyagból készült iskolaszerek használatát. Szükséges, hogy a szelektív hulladékgyűjtés térhódítása mellett, a másodnyersanyagból készült termékek használata is elterjedjen. Egyfelől, mert csak így van értelme a szelektálásnak, másfelől pedig a szemléletformáló hatás miatt.

 

Ajánlat  újrapapír füzet megrendeléséhez
A megfelelő minőségű, újrapapír füzetek szállítására iskolájuknak az alábbi árajánlatot tesszük:
                 Megnevezés                                                     maximális  db ár*
   A5-ös méretű, 32 lapos, négyzetrácsos                                     150 Ft

  • A füzet kinyomatását a fenti maximált áron csak akkor vállaljuk, ha az összes megrendelőtől legalább 2.000 példányra érkezik megrendelés a Humuszhoz. Amennyiben nagyobb mennyiséget sikerül megrendelni, a füzetek ára csökkenhet (amit a második részlet befizetésekor figyelembe veszünk.  (2000pld meghaladó rendelés esetén, ez az ár csökken: a füzet ára 3000 pld-nál 135 Ft /db, 4000pld-nál pedig 125 Ft /db lenne.)
  • Egy megrendelőtől elfogadható legkisebb megrendelhető mennyiség: összesen 300 db,  (aki ennél kisebb mennyiséget szeretne megrendelni, kérjük fogjon össze más iskolákkal, vagy vonja be a helyi pedagógiai szolgáltatót vagy a helyi önkormányzatot). 
  • A megrendelt mennyiség árának 50%-át előlegként a rendelés visszaigazolása után, de legkésőbb 2014. április 30-ig a Humusz Szövetség pénztárba be kell fizetni, vagy át kell utalni (Magnet Bank: 16200151-00174578).
  • A füzetek vállalt legyártási határideje: 2014. június 30.
  • Amennyiben a Humusz saját hibájából nem tudja szállítani a füzeteket, a befizetett összeget visszafizeti az iskolának.
  • Tájékoztatásul közöljük, hogy megrendeléseket (a nyomdai munkák megindítása miatt) legkésőbb 2014. április 30-ig áll módunkban elfogadni. 

 A rendelés feltétele egy előzetes online regisztráció, melynek kitöltése után felvesszük a jelentkezőkkel a kapcsolatot, és megküldjük számukra az rendeléshez szükséges nyomtatványt.

Előzetes regisztráció az újrapapír füzetek megvásárlásához ITT!

A regisztrációra 2014. március 7.  - április 30. között lesz lehetőség.

Kérjük, hogy a regisztráció után, az általunk küldött megrendelőlap mielőbbi beküldésével segítse akciónk sikerességét.
A megrendeléseket beérkezési sorrendben regisztráljuk és visszaigazoljuk. Az adásvételi szerződésünk a visszaigazolásunk megküldésével, illetve az ott feltüntetett előleg befizetésével válik érvényessé. 
A füzetmegrendelő innen is letölthető!              
* Amennyiben nagyobb mennyiséget sikerül megrendelni, a füzetek ára csökkenhet (amit a második részlet befizetésekor figyelembe veszünk).


Bővebb információ:

Némethné Kavecsánszki Alexandra
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
(06-1) 386-26-48

 

Módosítás dátuma: 2014. március 09. vasárnap, 19:04  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A HVG cikke a a kormány ifjúságpolitikai keretprogramjáról

Cimbora és E-bigél: emberebb és magyarabb ifjakat faragna a kormány

Elkészült a kormány ifjúságpolitikai keretprogramja. Eszerint okostelefonokra készült alkalmazásokkal, vírusfilmekkel vennék rá a fiatalokat az aktívabb politikai részvételre. Felélénkítenék a cserkészmozgalmat, Élő Könyvtár program segítségével ismertetnék meg a fiatalokat a hátrányos helyzetű csoportokkal, valamint újraélesztenék a ’70-es, ’80-as években népszerű Cimbora című ifjúsági műsort és a "hátizsákos turizmust".
Bővebben...