FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Erdélyi alkotók közösségi webáruháza !

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
http://transsylvanicum.com/: A TRANSSYLVANICUM WEBÁRUHÁZ  egy civil kezdeményezés, amely révén egyedi, minőségi, kézzel készített termékeket vásárolhat, közvetlenül azok alkotóitól, elősegítve az erdélyi kézműipari termékek, képző-és iparművészeti alkotások népszerűsítését és internetes  értékesítését.

Az Erdélyi Kézmíves Céh Egyesület és az erdélyi alkotók közti több éves kapcsolat eredménye ez az on-line piactér, ahol Ön a nap bármely órájában válogathat kedvenc alkotóinak munkái közül.
Keresgéljen és vásároljon bizalommal, mert nincs felemelőbb érzés annál, mint egy gyönyörű míves munkát kézben tartani és naponta használni!

Egyesületünk nem alkalmaz semmilyen kereskedelmi árrést az itt vásárolható termékekre, és szorgalmazza a vásárlók illetve az alkotók közötti közvetlen kapcsolattartást, biztosítva az Önök megrendeléseinek közvetítését, erkölcsi garanciát vállalva a termékek minőségére vonatkozólag.

Logóterv:  Kovács Árpád

Mottó:

"... szeretnénk bírni a bizalmat, mely aláírásunkat kezességnek tudja arra, hogy tartalomban csak értékeset és jót, külsőben csak igazán művészit adhatunk."  (1926. részlet az Erdélyi Szépmíves Céh alapító leveléből)

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés