FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Botfai denevérmegfigyelő éjszaka

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2016 augusztus 19-én, pénteken, 19:30–23:59 között Zalaegerszeg Botfa városrészében, a Rózsás dűlő aljában található kis tó körül denevérmegfigyelésre hívjuk az érdeklődőket.

Denevérfogó hálókkal fogjuk megfogni és alapos vizsgálat és megfigyelés után újra elengedni az év emlőseinek választott, védett denevérfajokat, a Fehér Holló Természetvédelmi Egyesület elnöke, Fehér Csaba Endre denevérkutató vezetésével. A program ingyenes, csizmát érdemes hozni a harmatos fű miatt. Parkolási lehetőség a Rózsás utcai buszfordulónál (4-es helyi járat) lesz, ahonnan kb 800 m gyaloglással érhető el (ki lesz táblázva) a denevérmegfigyelés helyszínéül választott kis tó. A program eső esetén az esőnapon (aug. 26., pénteken) kerül megrendezésre ugyanezekkel a paraméterekkel. A program az Összefogás Botfáért Egyesület, a Mindszenty Ifjúsági Ház és a Fehér Holló Természetvédelmi Egyesület együttműködésével valósul meg.

Forrás és további részletek: https://www.facebook.com/events/607672482749157/

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 15. hétfő, 20:20  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Debreceni irodával bővült a Kontaktpont ifjúságsegítő hálózat
Megnyitotta kapuit a megyei szinten szerveződő, ifjúságsegítéssel foglalkozó kontaktpont irodahálózat debreceni tagja. Az Új Nemzedék Plusz program intézményfejlesztésének eredményeként létrejövő irodát ünnepélyes keretek között Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos, Halász János kultúráért felelős államtitkár és Somogyi Béla, Debrecen alpolgármestere avatta fel.

Fotó: KIM
Bővebben...