FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ingyenes vadasparkban levegőzhetsz Füreden

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Nem most, még az előző hónapban nyílt meg Füred új ingyenes vadasparkja a Koloska-völgyben, ahova mindenképp érdemes elmenned. A hangulatos park természetes környezetben mutatja be az ország vadfajainak egy részét, és lehetővé teszi megfigyelésüket. Jó kis program a szezon utánra is, na.

A 2,2 hektáros terület nyolc vadfajnak, a gímszarvasnak, a dámszarvasnak, a muflonnak, az őznek, a fürjnek, a fogolynak, a fácánnak és a tőkésrécének ad otthont, de a terület rovar- és növényvilága is gazdag. Több magaslest építettek a vadasparkban, ezekről az egész Koloska-völgyet beláthatod. A pihenőpadokkal ellátott létesítmény minden nap 8-18 óra között vár. Ha nem tudod elképzelni, milyen lehet, nézd meg a balatonfured.hu galériáját!

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 05. csütörtök, 09:21  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Civilek az ifjúságpolitika alakításában

A fiatalokat nevelő és képviselő civil szervezetek nagyobb szerepet kapnak az ifjúságpolitikábanÁtalakul a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legutóbbi számában jelent meg. Az átalakulással az eddigi tagok mandátuma megszűnik, a testület munkájában ezután az elnökön kívül csak civil szervezetek vesznek részt. A grémium javaslattevő, véleményező és tanácsadói feladatokat lát el, segítve a kormány, valamint a gyermek- és ifjúságpolitikáért felelős miniszter munkáját.
Bővebben...