FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A világ első csángó társasjátéka megvalósításra vár!

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Startlap pályázatán indultunk vele. Ha az 1 millió forintos fődíjat elnyerhetnénk, akkor abból az összegből 300 darabot tudnánk elkészíttetni, és önköltséges áron terjeszteni, hogy a moldvai csángómagyar gyerekek, a támogatóik és mások is megismerhessék játékos formában Csángóföld szavait, történelmét, földrajzát, néprajzát, kultúráját. Kérünk szíves szavazást és továbbítást ismerőseik felé is minél szélesebb körben. Szavazzunk a társasjátékra itt: http://megujulas.startlap.hu/?p=3712 Előre is köszönjük! KERESZTSZÜLŐK A CSÁNGÓMAGYAROKÉRT EGYESÜLET www.keresztszulok.hu

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 01. hétfő, 17:22  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Balog: az esélyteremtés az egyik legfontosabb feladat az ifjúságpolitikában
Az esélyteremtés az állam egyik legfontosabb feladata az ifjúságpolitikában - jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Szegeden.
A miniszter a Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg-termében tartott szimpóziumon azt mondta, tisztázni kell, mivel tartozik a magyar állam a saját polgárainak, függetlenül attól, hogy valaki hol, milyen körülmények között született. Hozzátette: az állam feladata, hogy mindenkinek - azoknak is, akik helyzetüknél fogva ettől el vannak zárva - biztosítsa a lehetőséget a bölcsőtől kezdve egészen addig, amíg önmagáról és a családjáról tud gondoskodni.
Bővebben...