FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

http://tortenelemoktatok.hu/

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Az érdeklődő TÖRITANÁROK figyelmébe ajánlom:

Kedves Kollégák!
Először ismét csak az újonnan csatlakozó tagtársakat köszöntjük sok szeretett, másfelől pedig mindenkinek BU(tan)ÉK!
Komolyra fordítva a szót örömmel küldjük a tájékoztatást a legújabb fejleményekről.


1. Elkészült új honlapunk. Pontos linkje: http://tortenelemoktatok.hu/ Rákattintva látszik, hogy még sok menüje feltöltés alatt áll. Nyilvánvalóan hosszabb időt fog igénybe venni, amíg teljesen elkészül, de bízunk benne, hogy már jelenlegi formájában is igényes, informatív és hasznos. A különböző szakmai tartalmak és segédanyagok elkészítésében, feltöltésében minden segítséget elfogadunk, ugyanis a honlapnak nem titkolt célja, hogy a tagok "jógyakorlatait" és más pedagógiai - történelmi munkáit publikálja, közkinccsé tegye. Ilyen módon tehát nem csak köszönettel fogadunk, hanem kifejezetten várunk minden olyan dokumentumot, amit a honlapon el lehet helyezni (segédanyagok, ajánlók, stb.).
Különösen felhívjuk figyelmüket a tematikus bontású érettségi feladatokra, melyek reményeink szerint sok érettségire felkészítő kolléga munkáját könnyítheti meg gyakorló feladatsorok összeállításakor.
2. Bemutatkozó konferencia - 2016. október 1. Mellékelve találják a részletes konferenciaprogramot tartalmazó meghívót, valamint egy plakátot is, első bemutatkozó rendezvényünkről. A legaktuálisabb történelemoktatási kérdések mellett a GULAG témája jelenti a vezérfonalat, ugyanis idén még tart a GULAG-GUPVI emlékév és fontosnak tartottuk, hogy ezt a korábban nem igazán jelentőségénél kezelt téma jobb megismeréséért egyesületünk is elősegítse. A konferencia helyszíne az Eötvös József Collegium és a részvétel egyesületi tagok számára természetesen ingyenes - más érdeklődőknek 1000 Ft. De minden más információt megtalálnak a meghívóban.
3. Új tagok, érdeklődők meghívása. Továbbra is kérjük segítségüket abban, hogy kollégáik, ismerőseik körében terjesszék egyesületünk hírét, hogy minél több, a csatlakozáshoz kedvet érző kollégát el tudjunk érni. Ehhez hamarosan küldünk egy minta levelet, melyet elég csak pusztán továbbküldeni, bár megköszönjük, ha a "Fwd" előtagot kitörölnék a tárgyból, mert máskülönben sajnos kevesebben nyitják meg a levelet.
Együttműködésüket megköszönve és az októberi találkozásban bízva,

Üdvözlettel:

Az Egyesület elnöksége
Történelemoktatók Szakmai Egyesülete
1118 Budapest, Ménesi út 11-13.
www.tortenelemoktatok.hu
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 01. csütörtök, 19:29  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés