FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Íme 12 oldal, ahonnan ingyen tölthet le minőségi képeket

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

A legújabb stock fotó oldalakból készült egy lista, amelyek több témakörben kínálnak ingyen letölthető, minőségi képeket.

Az UltraLinx készített egy remek válogatást azokból az új, de bátran ajánlható oldalakról, amelyekről ingyen tölthetünk le minőségi fotókat. A Foodie's Feed oldalon például remek ételfotókat lehet találni, a Startup Stock Photos az irodai képekre koncentrál, de a többi mindenféle kategóriában kínál képeket.

Íme a lista: Magdeleine, Moveast, New Old Stock, SplitShire, GetRefe, Lock and Stock Photos, Startup Stock Photos, FancyCrave, Life of Pix, Jay Mantri, Picography, Foodie’s Feed.

Fotó: magdeleine.co

Ha már az ingyenes fotóknál tartunk, további ajánlataink is vannak: innen a legjobb számítógépes, innen pedig a legjobb androidos háttérképek tölthetők le költség nélkül.

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20141013_ime_12_oldal_ahonnan_ingyen_tolthet_le_mi

Módosítás dátuma: 2014. október 14. kedd, 08:49  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

260 millióból fejlesztette szolgáltatásait a Kecskeméti Főiskola

Egy kétéves uniós fejlesztés zárult le november 30-án a Kecskeméti Főiskolán. A Modern hallgatói és intézményi szolgáltatás - versenyképes főiskola című projekt 260 millió forintos támogatással valósított meg olyan fejlesztéseket, amelyek elengedhetetlenek egy korszerűen működő, a kihívásokra és új igényekre rugalmasan reagáló felsőoktatási intézmény fejlődéséhez.

Bővebben...