FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Íme 12 oldal, ahonnan ingyen tölthet le minőségi képeket

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

A legújabb stock fotó oldalakból készült egy lista, amelyek több témakörben kínálnak ingyen letölthető, minőségi képeket.

Az UltraLinx készített egy remek válogatást azokból az új, de bátran ajánlható oldalakról, amelyekről ingyen tölthetünk le minőségi fotókat. A Foodie's Feed oldalon például remek ételfotókat lehet találni, a Startup Stock Photos az irodai képekre koncentrál, de a többi mindenféle kategóriában kínál képeket.

Íme a lista: Magdeleine, Moveast, New Old Stock, SplitShire, GetRefe, Lock and Stock Photos, Startup Stock Photos, FancyCrave, Life of Pix, Jay Mantri, Picography, Foodie’s Feed.

Fotó: magdeleine.co

Ha már az ingyenes fotóknál tartunk, további ajánlataink is vannak: innen a legjobb számítógépes, innen pedig a legjobb androidos háttérképek tölthetők le költség nélkül.

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20141013_ime_12_oldal_ahonnan_ingyen_tolthet_le_mi

Módosítás dátuma: 2014. október 14. kedd, 08:49  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Szegeden fiatalokkal konzultál Mihalovics Péter miniszteri biztos

„Csak a fiatalokkal együttműködve lehet olyan országot építeni, amely valódi jövőképet nyújt számukra, ezért az ifjúság ügyét ezentúl stratégiai területként kell kezelni” – vallja Mihalovics Péter miniszteri biztos, aki párbeszédre hívta az érintett korcsoportot képviselő szervezeteket és civileket. Csütörtökön délelőtt a megyeházán ismertette velük az Új Nemzedék Jövőjéért programot, és mint portálunknak elmondta, számít a résztvevők építő jellegű javaslataira, ötleteire.

Bővebben...