FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

 • A betűméret növelése
 • Alapértelmezett betűméret
 • A betűméret csökkentése

Elsőválasztó 2014 oldal a Facebookon

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Névjegy

Az Elsőválasztó 2014 oldalon megtalálsz minden lényeges tudnivalót a 2014. évi országgyűlési választásról, és elsőként értesülhetsz a fejleményekről.

Alapadatok

Csatlakozás a Facebookhoz 2014. 01. 23.

Elérhetőségek

Honlap http://valasztas.hu/

Felelősségi nyilatkozat

2014. január 23., 15:07

Ez az oldal a Nemzeti Választási Iroda (NVI) által az elsőválasztók számára létrehozott Facebook oldal, amelyet az NVI törekvéseivel összhangban közös érdekünk, a legfiatalabb választói réteg megszólítása, tájékoztatása, választási részvételi hajlandóságának emelése érdekében hoztunk létre. Szándékunk, hogy naprakész és pontos információkat nyújtsunk és teret biztosítsunk az ezekhez kapcsolódó beszélgetéseknek. Mindent megteszünk, hogy a felénk jelzett hibákat kijavítsuk, mindamellett az NVI semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon megjelent, nem általa közzétett információkért. A tartalom Az NVI „Elsőválasztó 2014” Facebook oldala nyitott, ahhoz bárki bármikor csatlakozhat.

Felelősség Az NVI nem tehető felelőssé semmilyen formában az ezen oldalra feltöltött felhasználói tartalmak tekintetében. A bejegyzések alkalmával a felhasználónak kiemelten ügyelnie kell mások jogainak tiszteletben tartására:

A felhasználói tartalom nem sértheti mások személyhez fűződő vagy egyéb jogait.

Amennyiben a felhasználói tartalom szerzői jog által védett művet érint, úgy az csak a szerző személyhez fűződő és vagyoni jogainak tiszteletben tartásával tehető közzé. Vitás esetben a felhasználó kötelezhető a szerző hozzájárulását tartalmazó irat bemutatására. Moderálás és törlés Azon felhasználói tartalmakat (ideértve a szöveges, képi, vagy egyéb multimédia tartalmakat vagy az ezekre mutató linkeket) amellyel más felhasználót zaklatnak, jogát vagy jogos érdekét sértik, vagy az oldal működését technikailag vagy a közösségi normák megsértésével veszélyeztetik, illetve amelyek sértik az NVI politikai függetlenségének, pártsemlegességének elvét, az adminisztrátor jogosult azonnal törölni. A felhasználói tartalom előzetes figyelmeztetés nélkül, azonnal törlésre kerül, amennyiben az:

 • Más felhasználók zaklatása;
 • Kéretlen elektronikus kommunikáció létesítése, továbbítása (pl. kéretlen reklámok, irreleváns linkes levélszemét küldése esetén);
 • Bárkinek a személyes adataival, szerzői jog által védett alkotásaival való visszaélés;
 • Olyan hozzászólások, szócikkek közzététele, amik sértik másnak a személyhez fűződő jogait, így különösen a magánélethez, az emberi méltósághoz fűződő jogát;
 • Olyan anyagok hozzáférhetővé tétele, amelyek sértik más ember szellemi alkotáshoz, így a szerzői joghoz, védjegyhez vagy szabadalomhoz fűződő jogát;
 • Jogellenes, gyűlöletkeltő vagy diszkriminatív tartalom közzététele;
 • Rémhír terjesztése, hamis és félrevezető információ hozzáférhetővé tétele;
 • Bűncselekmény elkövetésére buzdít

E felelősségi nyilatkozatnak nem célja, hogy a hatályos jogszabályok által előírtaktól eltérő módon korlátozza az NVI felelősségét vagy, hogy kizárja annak felelősségét olyan ügyekben, melyekért a jogszabályok értelmében felelősségre vonható.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2014. február 06. csütörtök, 09:00  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Iskolaőrök fegyelmeznék a diákokat

Iskolaőröket alkalmazhatnának a nevelési és oktatási intézmények a Belügyminisztérium (BM) tervei szerint - adta hírül az MTI. Az őrök megakadályozhatnák, hogy a tanköteles korú diákok a tanítás vége előtt - igazolatlanul - elhagyják az iskolát, jogosultak lennének betartatni a házirendet, elfogni azokat, akik bűncselekményt vagy szabálysértést követtek el, továbbá meggátolhatnák az intézmény területére való jogosulatlan belépést.

Bővebben...