FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Hatalmas MP3- és kottagyűjtemény, ingyen

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
'Set music FREE' áll annak a gyűjteménynek a weboldalán, ahol a komolyzenét kedvelők kedvükre válogathatnak. A Musopen adatbázisában a szabadon felhasználható zenei állományok és kották között a hagyományos keresésen kívül több szempont szerint válogathatunk. Névsorban böngészhetünk zeneszerzők, előadók, hangszerek, korszakok és műfajok szerint. Egy-egy kiválasztott zeneszámról részletes leírást kapunk, és a beépített lejátszóval meghallgathatjuk, vagy MP3 formátumban le is tölthetjük azt.

A kották esetében is hasonlóan találhatjuk meg amire kíváncsiak vagyunk. A kottát megnézhetjük közvetlenül az oldalon, és kinyomtathatjuk, vagy áttölthetjük saját Google dokumentumaink közé. A komolyzenei kalandozást egy beépített rádió alkalmazás is segíti, ahol az adatbázisban található darabok szólnak éjjel-nappal.
Forrás: Techline,

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Jövőre szigorítják a hallgatói önkormányzatok működését

A felsőoktatási törvény módosításának egyik célja, hogy számonkérhető legyen az, aki szervezi a gólyatábort - mondta el december 18-án Palkovics László. A felsőoktatásért felelős államtitkár hozzátette: a számonkérhetőség és a szabályok betartása azért nagyon fontos, hogy ne történhessen meg olyan erőszakos eset, amelyre a napokban is fény derült. Az államtitkár az M1 Ma reggel című műsorában a gólyatábori erőszakra reagálva elmondta: módosítják a büntető jogi törvényt egyértelműsítik a hallgatói rendszer működésére és a hallgatói szolgáltatásokra vonatkozó szabályozást, valamint a hallgatói önkormányzati rendszer működését.

Bővebben...