FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nézd meg, a te városodban milyen gyors a net!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Network cable connected to a switch

Az Ookla, a világ egyik vezető szélessávú internet-diagnosztikai cége közzétette a magyar települések tételes listáját, amelyről leolvasható, hol milyen kapacitású valós sávszélesség érhető el. A lista különlegessége, hogy ebben nem a névlegesen elérhető (maximális) sebesség, hanem a valós adatok szerint szerepelnek a városok.

A lista élén Nagytarcsa, Százhalombatta és Vecsés végzett, 100 Mbps körüli eredményekkel. A sereghajtók Oroszlány, Miskolc és Szolnok, ahol még a 40 Mpbs-t sem éri el az internetkapcsolat sebessége. 

A cég a világ összes országáról közzétett adatokat, ahol elérhető az internet. Az országok közötti összehasonlításban Az átlagos magyarországi letöltési sebesség 33,2 Mbps – mindezt közel félmillió magyar mérésből átlagolta az Ookla által üzemeltetett netindex.com nevű oldal. Ezzel Magyarország az előkelő 21. helyen áll az országok rangsorában.

A saját, otthoni netetek valós sebességét is ellenőrizhetitek itt egy kattintással. Ezzel a Hvg.hu által felfedezett appal pedig a mobilnetetek sebességét tesztelhetitek.

Forrás: Szeretlek Magyarország

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 25. csütörtök, 21:04  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Balog: az esélyteremtés az egyik legfontosabb feladat az ifjúságpolitikában
Az esélyteremtés az állam egyik legfontosabb feladata az ifjúságpolitikában - jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Szegeden.
A miniszter a Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg-termében tartott szimpóziumon azt mondta, tisztázni kell, mivel tartozik a magyar állam a saját polgárainak, függetlenül attól, hogy valaki hol, milyen körülmények között született. Hozzátette: az állam feladata, hogy mindenkinek - azoknak is, akik helyzetüknél fogva ettől el vannak zárva - biztosítsa a lehetőséget a bölcsőtől kezdve egészen addig, amíg önmagáról és a családjáról tud gondoskodni.
Bővebben...