FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Egy terabájtos pendrive a Kingstontól

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Kingston bemutatott egy 1 terabájtos flashdrive-ot, ez kétszer nagyobb a mostani legnagyobb tárhelyű zsebre vágható pendrive-nál. A jelenleg 512 gigabájtos kapacitással elérhető DataTraveler HyperX Predator 3.0 a világ legnagyobb kapacitású usb 3.0 flash meghajtója, de az első negyedévben már 1 terabájtos kapacitásban is elérhető lesz. A SuperSpeed USB 3.0-tanúsítvánnyal is rendelkező meghajtó akár 240 megabájt per szekundum olvasási és 160 MB/s írási sebességével a KingstonR termékcsalád leggyorsabb USB-kulcsa.

A nagy kapacitás és a gyors USB 3.0 átvitel a cég szerint lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül a meghajtóról, teljesítménycsökkenés nélkül érjék el és szerkesszék az alkalmazásaikat és fájljaikat, például hd felbontású videókat.

A DT HyperX Predator 3.0 megfelel az új generációs USB 3.0 specifikációinak. A Kingston a meghajtót az USB 3.0 portokkal rendelkező, újabb számítógépekhez optimalizálta. A ház cinkötvözetből készült, így jól tűri a rázkódás és ütéseket. A meghajtó az USB 2.0 technológiával is kompatibilis.

Forrás:http://index.hu/tech/szemlemorzsa/2013/01/08/egy_terabajtos_pendrive_a_kingstontol/

 lica | 

Módosítás dátuma: 2013. január 08. kedd, 21:37  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés