FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

BatteryInfoView: tudj meg mindent az akkumulátorodról (freeware)

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
BatteryInfoView: tudj meg mindent az akkumulátorodról (freeware)Bármennyire is vigyázunk az akkumulátorunkra, idővel elveszti az erejét, de addig is tudjunk meg róla minél többet.Az akkumulátor egy olyan dolog, mely minden mobil eszköznek az egyik legfontosabb alkatrésze, hiszen nélküle bármilyen szuper cuccunk van is, nem egyéb, mint használhatatlan alkatrészek összessége. Fél nap alatt lemerülő telefonok, a film közepén elsötétülő notebookok, és hasonló kellemetlenségek elszenvedői lehetünk, ha nem követjük kellő figyelemmel akkunk helyzetét.

A BatteryInfoView egyszerű és ingyenes megoldás arra, hogy minden pillanatban tisztában legyünk a telepünk hogylétével. Egy halom információt tudhatunk meg a segítségével, mint például a gyártó neve, a szériaszám, az éppen aktuális állapot (töltés alatt, feltöltve, használatban, stb.), a teljes kapacitás feltöltve (mWh-ban), a hátralévő élettartam, a teljes feltöltéshez szükséges idő, stb.

Amennyiben bárkinek olyan irányú érdeklődése van, hogy ezeket az információkat bármikor megtekinthesse, ez az ingyenes szoftver neki lett kitalálva.

Linkelő: PC World

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 17. hétfő, 09:13  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés