FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

HÖOK-elnök: nem jó döntés, hogy elmaradnak a gólyatáborok

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A gólyatábor-szervezéssel kapcsolatos kérdésekkel folyamatosan kell foglalkozni, a szabályozást pedig a felmerült problémáknak megfelelően kell alakítani - vélekedett Gulyás Tibor, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke az M1 aktuális csatorna július 2-ai reggeli adásában. Közölte, nem jó döntés, hogy két olyan karon is elmarad az idei gólyatábor, ahol korábban erőszakos cselekmény történt.

Gulyás Tibor arról beszélt: az elkövetkező időszakban a szervezők kiválasztásának szakmai folyamatára fordítanak majd több figyelmet. Szólt arról is: ajánlást dolgoztak ki arról, hogyan lehet biztonságosabbá tenni ezeket a rendezvényeket. A HÖOK elsősorban az átfogó szabályzatok, illetve a tartalmi keretek kialakításában vállalt szerepet.

Hozzátette: utóbbiak célja kifejezetten az, hogy segítsék a fiatalok együttműködését, a bizalmi környezet kialakítását; ehhez ötven feladatot alakítottak ki, további tizenkettő pedig kifejezetten a nők védelmére összpontosít.

(Forrás: MTI)
(www.edupress.hu)

Módosítás dátuma: 2015. július 02. csütörtök, 22:11  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Az elmúlt két évtized legnagyobb táboroztatási programja zajlik
Az elmúlt négy évben az Erzsébet-programnak köszönhetően két évtized legnagyobb táboroztatási programja valósult meg Magyarországon - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős államtitkára csütörtök délelőtt a zánkai Erzsébet-táborban tartott sajtótájékoztatón.

Czunyiné Bertalan Judit kiemelte, az Erzsébet-program fennállásának négy éve alatt mintegy hatszázezer ember jutott üdülési, pihenési lehetőséghez, akiknek fele gyermek volt.

Bővebben...