FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Magyar honlapot is meghekkelt az Iszlám Állam

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Hogy mi köze lehet „a történelmi animációs dokumentum-rövidfilm emlékezetábrázolásának” az Iszlám Államhoz? Látszólag semmi, valójában nagyon is sok, legalábbis az Apertúra honlapján az ezzel foglalkozó tanulmány fölött jelent meg a terroristaszervezet üzenete.

„Meghekkelve az Iszlám Állam által (ISIS)” hirdeti az angol felirat, majd még egy játékos, már-már bratyizós fenyegetést is kapnak a filmelmélet iránt érdeklődők:

hirdetés

„MINDENHOL JELEN VAGYUNK ;)”.

Közben egzotikus arab zene ad kellemes aláfestést a dokumentumfilm és az animációsfilm kapcsolatát feltáró alapos tanulmány elolvasásához.

Azt persze nem tudhatjuk pontosan, hogy az akciót valóban az Iszlám Állam hajtotta-e végre, vagy csak egy unatkozó hekker él vissza a hírhedt szervezet nevével. Mindenesetre a fenti üzenet számos oldalon megjelent világszerte. A CIA honlapját ugyan nem sikerült feltörniük, de a hazai filmesztéták mellett az amerikai kézműves sör rajongói is retteghetnek. A hírek szerint ugyanis egy minnesotai sörfőzde is az Apertúra sorsára jutott. 

Módosítás dátuma: 2015. március 14. szombat, 20:13  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Az Orbán-kormány a fiatalok művelődését is pénzkérdésnek tekinti?

Ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz számára semmi sem szent: a jövő nemzedékét jelentő fiatalok művelődésén is képes spórolni – közölte Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője, az Ifjúságpolitikai Kabinet vezetője.

A közelmúltban életbe lépett kormányrendelet alapján megszűnt a fiatal, 26 év alatti diákcsoportok azon lehetősége, hogy ingyenesen látogathassák az állami fenntartású múzeumok tárlatait. Farkas Gergely szerint ez a lépés várhatóan nagyon sok diák - például az osztálykirándulással egybekötött - múzeumlátogatását akadályozza meg a jövőben.

Bővebben...