FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Otthon segítünk Alapítvány a XV. kerületiben

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Otthon Segítünk Szolgálat - XV. kerület fényképe.

Kedves Édesanyák!

Legyetek végtelenül büszkék magatokra! A legnagyobb csodát adtátok a világnak : a gyermeketeket.
Higgyétek el tökéletes munkát végeztetek!


Hidd el nem tudtad rosszul csinálni. Azt tetted, amit tenned kellett. Itt az idő, hogy elengedj minden bűntudatot! Tökéletes anyuka vagy!
A gyermeked pontosan tudta, hogy hova születik és mit vállal. Ő Téged választott. Méltó voltál és vagy arra, hogy édesanya légy. Hogy gyermekednek Te légy az EGYetlen!
Neki az egész világot jelented.
Általad létezhet, Te adtál neki szárnyakat. Akkor is, ha erre még nem voltál tudatos. Igazi Teremtő vagy, ezt ne felejtsd el. Légy büszke magadra!"

Nem győzöd egyedül? Nincs a közelben családi segítség? Nehéznek érzed a kisgyermekes éveket? Gyermeket vársz és messze laknak a nagyszülők? Ikreid születtek? Frissen költöztél a kerületbe és nincsenek kapcsolataid? Több kicsi gyermeket nevelsz?
Ha van legalább egy iskoláskor alatti gyermeked, akkor az Otthon segítünk Alapítvány XV. kerületi önkéntesei szívesen segítenek heti egy alkalommal, otthonodban, közösen végezve a tennivalókat, közösen játszva gyermekeddel.
A más kerületekben már kiforrott rendszerben működő szolgálat nyolc, 40 órás képzés keretén belül felkészített önkéntese immár a XV. kerületben is várja a lehetőséget, hogy szabadidejükben, barátságos "pótnagyszülőként", segítőként vegyenek részt a családok életében. A saját szülői tapasztalatokból fakadó megértéssel tudják azt, hogy olykor elkél még két kéz a háznál a kisgyermekes évek alatt.
Ha szeretnél megismerkedni velünk, igényled ingyenes szolgáltatásunkat, keresd bátran Barta Ildikót, az OSA XV. kerületi szervezőjét a 06-70-362-26-23-as telefonszámon.
http://www.otthonsegitunk.hu/

Otthon Segítünk Szolgálat - XV. kerület fényképe.
Módosítás dátuma: 2017. január 22. vasárnap, 18:14  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Pártszimpátia, társadalmi összetétel és értékrend a fiatalok körében
A FIDESZ-szel szimpatizáló fiatalok (35 év alattiak) a legelégedettebbek, az MSZP-szimpatizáns fiatalok bíznak a legkevésbé az Országgyűlésben, az LMP szimpatizáns fiatalok bíznak leginkább az emberekben, a Jobbik-szimpatizánsok nem bíznak a rendőrségben és idegenellenesek - derül ki a TÁRKI 2011 áprilisa és júniusa között végzett kutatásából.2011 áprilisa és júniusa között azt vizsgáltuk, hogy a fiatalok (a 35 év alattiak) pártszimpátiája hogyan függ össze társadalmi összetételükkel és értékrendjükkel.
Bővebben...