FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A XV. kerületben is van OTTHON SEGÍTÜNK ALAPÍTVÁNY

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Nem győzöd egyedül? Nincs a közelben családi segítség? Nehéznek érzed a kisgyermekes éveket? Gyermeket vársz és messze laknak a nagyszülők? Ikreid születtek? Frissen költöztél a kerületbe és nincsenek kapcsolataid? Több kicsi gyermeket nevelsz?
Ha van legalább egy iskoláskor alatti gyermeked, akkor az Otthon segítünk Alapítvány XV. kerületi önkéntesei szívesen segítenek heti egy alkalommal, otthonodban, közösen végezve a tennivalókat, közösen játszva gyermekeddel.


A más kerületekben már kiforrott rendszerben működő szolgálat nyolc, 40 órás képzés keretén belül felkészített önkéntese immár a XV. kerületben is várja a lehetőséget, hogy szabadidejükben, barátságos "pótnagyszülőként", segítőként vegyenek részt a családok életében. A saját szülői tapasztalatokból fakadó megértéssel tudják azt, hogy olykor elkél még két kéz a háznál a kisgyermekes évek alatt.
Ha szeretnél megismerkedni velünk, igényled ingyenes szolgáltatásunkat, keresd bátran Barta Ildikót, az OSA XV. kerületi szervezőjét a 06-70-362-26-23-as telefonszámon.

otthonsegitunk.hu
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés