FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ingyenes felkészítő tanfolyamra

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Ingyenes felkészítő tanfolyamra várjuk azokat a szülőket, nagyszülőket, akik heti 1-2 alkalommal néhány órában barátságos, gyakorlati segítséget nyújtanának kisgyermekes családoknak. Az önkéntesnek azokat várjuk, aki saját gyermeknevelési tapasztalatokkal rendelkeznek. Van idejük és türelmük, hogy 40 órás ingyenes felkészítésen részt vegyenek, melynek során az odafigyelő segítségnyújtásra, - a saját élmények felidézésével is - közösen felkészülünk. A kurzus alatt megismerjük egymást, sok élménnyel gazdagodunk, sőt barátságos közösséggé is formálódunk. A találkozók előzetes tervek alapján, a jelentkezők függvényében november 28-án kezdődnek, közösen kialakított alkalmas időpontban. Barta Ildikó, XV. kerületi szervező, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 06-70-362-26-23

Időpont:
2016. november 28., 9:00–12:00

Az Otthon Segítünk Alapítvány küldetése

Az Otthon Segítünk Alapítvány segítő szolgálatok hálózata, melyek a család harmonikus működéséért, megerősödéséért és a szülői szerep megbecsüléséért helyi szinten támogatják a családokat megelőző jelleggel, önkéntes munka hozzáadásával, családlátogatással és személyes törődéssel; továbbá gazdagítják az önkénteseket sokoldalú folyamatos képzéssel, a segítőmunka elismerésével és a közösséghez tartozás által.

2016. februárjától már a XV. kerületben is képzett önkéntesek ajánlják fel segítségüket heti 2-3 órában olyan kerületi családok számára, ahol legalább egy iskoláskor alatti kisgyermek él és ahol bármilyen okból erre igény van. Az önkéntesek maguk is kerületi lakosok, valamint többnyire szülők, nagyszülők, akik ezáltal gyorsan és könnyen tudnak a második két kéz lenni. A családok és az önkéntesi lehetőségről érdeklődők további információért a kerületi szervezőhöz, Barta Ildikóhoz fordulhatnak e-mailen vagy telefonon, valamint az országos Otthon Segítünk Alapítvány honlapja is megtekinthető.

Forrás: https://www.facebook.com/OSAXV/

Módosítás dátuma: 2016. november 18. péntek, 11:15  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés