FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Járunk, futunk, kapcsiban vagyunk, vagy bonyi ez az egész.

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A PszicHétfő bemutatja:

Járunk, futunk, kapcsiban vagyunk vagy bonyi az egész...
-Párkapcsolatok fiatal felnőttkorban.-

Tessék mondani, hogyan lesz pasim/csajom?! És tessék mondani, hogyan lehetek vonzó a kiszemelt számára? És el fogom hinni, hogy vonzó lehetek? És tényleg én tehetek azért, hogy növekedjen az önértékelésem? És tényleg nagyobb önbecsüléssel könnyebb lesz kapcsolatba kerülni? Vagy valami ennél is bonyolultabb?És ha már lesz csajom/pasim, akkor hogyan lesz jó a kapcsolat? Vagy hogyan lesz olyan, amilyent én akarok? Vagy olyannak kell lennie, amit ő akar? Vagy valami még ennél is bonyolultabb?

És ha van egy egész jó kapcsolatom, hogyan őrizhetem meg? Mi lesz, ha vitatkozunk? Mi lesz, ha nem értünk egyet? Mi lesz, ha elsőre nem jó a szex? És mi lesz ha elmúlik a szerelem? És tényleg én tehetek azért, hogy megőrizzem a kapcsolatot? Vagy a páromnak kell tennie érte? Vagy valami ennél is bonyolultabb?

És hogyan tudom kifejezni az elvárásaimat? Nem jön rá magától, ha szeret? És ha nem jön rá, akkor szólnom kell mindenért - ami tök gáz? És ha szólok és mégse úgy lesz? Akkor nem érti amit mondok? És én értem, hogy mit akar a párom? És amit akar, de én nem - abból mi lesz? És amit én akarok, de ő nem, abból mi? Vagy mindig ugyanazt kell akarjuk? Vagy valami ennél is bonyolultabb?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ, közös gondolkodás során, gyakorló párterapeuta előadó segítségével. Vagy, valami még ennél is sokkal bonyolultabb :-) ?

Előadó: Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, kiképző család- pszichoterapeuta.

Helyszín: PPKE BTK Sophianum 203.


2016. november 14., 18:00–19:00
pin
Sophianum - PPKE BTK
Mikszáth Kálmán tér 1., Budapest, 1088

Forrás: https://www.facebook.com/events/1753758268219281/

Módosítás dátuma: 2016. november 04. péntek, 12:26  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés