FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Lezárult az Új Nemzedék Jövőjéért vitairatról szóló társadalmi párbeszéd

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Mihalovics Péter, az ifjúságpolitikáért felelős miniszteri biztos eredményesen fejezte be az Új Nemzedék Jövőjéért című vitairatot ismertető országjáró körútját. A cél az, hogy olyan Magyarország jöjjön létre, ahol az ifjúság szívesen él, dolgozik és alapít családot.

Hét városba és három fesztiválra látogatott el, több mint 300 szervezettel és közel ezer emberrel találkozott. Ennek eredményeként az egyes régiókban élő fiatalok, szervezetek, érdekvédelmi csoportok első kézből ismerhették meg a vitairatot, és közvetlenül mondhatták el véleményeiket, észrevételeiket. A társadalmi párbeszéd lezárultával a kormány ifjúságpolitikai stratégiaalkotásának utolsó fázisa kezdődik meg.

Szakmai partnerek segítségével összegzik a javaslatokat, észrevételeket. Október közepéig elkészül a végleges, konkrét programokat, megoldási terveket tartalmazó javaslatcsomag. Ennek egyik elsődleges feladata, hogy a fiatalokkal együttműködve olyan Magyarország jöjjön létre, ahol az ifjúság szívesen él, dolgozik és alapít családot. Az országjárás során gyűjtött tapasztalatok, vélemények elérhetők és véleményezhetők a vitairat weboldalán, a www.ujnemzedek.hu-n.

(kormany.hu)

 

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 05. péntek, 17:29  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

2016. augusztus 31-én a Család-, Ifjúság és Népesedéspolitikai Intézet megszűnik. Az Erasmus+ Programiroda költözik.

Tájékoztatjuk kedves pályázóinkat és partnereinket, hogy a 1312/2016. (VI. 13.) kormányhatározat értelmében 2016. augusztus 31-én a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet megszűnik.

2016. szeptember 1-től a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet keretében működő Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és az Eurodesk Magyarország feladatait a Tempus Közalapítvány veszi át.

Bővebben...